marți, decembrie 6, 2022
AcasăActualDirectorul liceului din Turburea a fost demis de Maria Cochină, noul inspector...

Directorul liceului din Turburea a fost demis de Maria Cochină, noul inspector școlar general al ISJ Gorj (un personaj dubios)

La șefia Inspectoratului Școlar Județean Gorj, PNL a pus-o pe Maria Cochină.

Marius Benegui a fost demis din funcția de director al Liceului Tehnologic din Turburea, fără prea multe explicații pentru presa locală.

Purtătorul de cuvânt ISJ Gorj a demisionat, fără ca să se știe încă cine i-a preluat atribuțiile.

Cosmin Cojocaru, un fost elev olimpic de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“ susţine că Maria Cochină este incompetentă.

„Toate experienţele legate de dumneai sunt negative. M-am simţit nedreptăţit la fiecare evaluare făcută de dânsa. Orice evaluare dura maximum trei minute. Mai mult, erau subiecte la care trebuia să răspundem în 45 de secunde. Doamna profesoară Cochină Maria a fost numită în funcţia de inspector general, iar în legatură cu dânsa, cred cu tărie că este vorba de o incompatibilitate desăvârşită. Spun asta în calitate de fost elev al dânsei, trecut prin «reeducarea» din liceu la orele doamnei. După ce am avut doar media 10 la istorie în şcoala generală, am participat chiar şi la concursuri, am avut mereu o pasiune pentru acest obiect, a fost dificil să îmi fac griji pentru corigenţă tocmai la această materie, prin modul de predare şi de evaluare ale dansei. Evaluarea se făcea, îmi amintesc, în nu mai mult de 3 minute, indiferent de cât de cuprinzător era subiectul de examen, testele de evaluare ale doamnei durau 3 minute. MĂ ÎNTREB OARE DACĂ TOT ATÂT A DURAT ŞI EVALUAREA DÂNSEI LA NUMIREA ÎN FUNCŢIA DE INSPECTOR GENERAL. Probabil că da, numirea este clar politică, tocmai ce PNL, partidul doamnei, a preluat puterea, e chiar normal în România să se întâmple asta“, a postat Cosmin Cojocaru pe pagina lui de Facebook.

Cosmin, fostul elev al doamnei Cochină, în prezent este student în anul II la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Politehnicii Bucureşti.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente