joi, iulie 18, 2024
AcasăAdvertorialDezinsecție și Deratizare Eficientă în Oltenia: Descoperiți Compania DDD®

Dezinsecție și Deratizare Eficientă în Oltenia: Descoperiți Compania DDD®

Într-o lume în continuă schimbare, siguranța și igiena sunt mai importante ca niciodată, mai ales pentru afacerile din Oltenia. Compania DDD® se angajează să furnizeze soluții de dezinsectie, dezinfectie și deratizare de cea mai înaltă calitate, menținând astfel un mediu sănătos și sigur pentru angajați și clienți. În acest articol, vom explora serviciile noastre, certificările și autorizările pe care le deținem și cum putem ajuta afacerea dumneavoastră să prospere în regiunea Oltenia.

Povestea Fondatorului: De la Vânătoarea de Rozătoare cu Mătura la Dezinfecția Spitalului Dimitrie Gerota

Gabriel Munteanu a fondat „Compania DDD” – DDD Constance Perfect Clean SRL – în anul 2011, în urma unor experiențe personale neplăcute pe care le-a avut în primăvara anului 2009, la doar câteva luni după ce achiziționase o casă pentru el și familia sa.

„Am constatat că am cumpărat casa cu tot cu un «bonus» sub formă de rozătoare. Am apelat în primă instanță la metodele rapide și clasice, «Sfânta Mătură», încercând să îi prind fără să fac mare tărăboi, să nu-mi sperii soția care era și însărcinată și avea și o frică extremă față de aceste vietăți. Soția tot avea impresia că mătur zilnic, pentru că mă vedea tot timpul cu mătura în mână”, povestește Gabriel Munteanu.

Soluția „Sfintei Mături” nu a funcționat, așa că Gabriel Munteanu a apelat la serviciile unei firme de profil, însă rezultatele nu au fost pe măsura investiției, nu a primit garanție pentru serviciile oferite și nici factură fiscală. Așa i-a venit ideea de a înființa o companie care să presteze servicii profesioniste de dezinfecție, dezinsecție și deratizare (DDD), care să rezolve problemele oamenilor, să ofere garanție, proces verbal și factură fiscală. Pe scurt, o firmă serioasă.

Documentare și Certificare

A urmat o perioadă de documentare și studiu, finalizată cu obținerea certificatelor și calificărilor necesare și cu înființarea Companiei DDD. Diplomele și certificatele obligatorii pentru a putea presta servicii DDD includ diploma modul 5, care se reînnoiește din trei în trei ani de către Ministerul Sănătății, după un examen ce are ca scop testarea periodică a noțiunilor fundamentale din domeniu și certificatul de operator DDD emis de Ministerul Muncii și Ministerul Învățământului.

Gabriel Munteanu a acreditat Compania DDD conform standardului european CEPA (Confederația Europeană a Asociațiilor din Domeniul Combaterii Dăunătorilor). Membru al Asociației Naționale a Prestatorilor de Servicii DDD din România (ANODDD) din anul 2014, Gabriel Munteanu a reprezentat România, prin delegare oficială, la toate întrunirile CEPA din Bruxelles, până la începerea pandemiei de COVID-19.

Dezvoltarea Afacerii și Perioada Pandemiei

Investițiile în certificările și acreditările obținute de Compania DDD, atât pentru servicii, cât și pentru angajați – cursurile organizate de Ministerul Sănătății costă câteva sute de lei pentru o persoană; cursurile online la British Pest Control Association, cea mai importantă asociație de profil din Europa, costă între 20 și 400 de lire; iar reavizarea la maximum 18 luni din partea Bureau Veritas, pentru standardul CEPA Certificate, standardul european de combatere a dăunătorilor, costă în jur de 14.000 lei – au dat roade, iar cifra de afaceri s-a dublat sau chiar triplat de la an la an în perioada 2011-2020. În primul deceniu de la înființarea firmei, Gabriel Munteanu a extins acoperirea serviciilor prestate în București, Timișoara, Târgu Jiu, Panciu, Cluj-Napoca și Constanța, orașe în care Compania DDD este prezentă cu logistică proprie.

În 2020 a început pandemia de COVID-19, în timpul căreia serviciile de dezinfecție prin nebulizare au reprezentat principala activitate a Companiei DDD.

„Țin minte și acum câtă temere, bazată în primul rând pe lipsa de informații, a fost la început, cât de greu era să faci rost de dezinfectanți și, că în toată acea nebunie, a fost carantinat spitalul Gerota. La licitația organizată de ei pentru serviciul de dezinfecție, în vederea ieșirii din carantină, nu a participat nimeni în afară de noi”, povestește Gabriel Munteanu. „Era o temere cumplită, lipsă de informații, lipsă de substanțe. În toată acea perioadă tumultoasă, indecisă, îmi amintesc că nimeni nu avea curajul să deschidă ușa spitalului și să intre înăuntru. Eu am fost prima persoană ce a deschis ușa de la intrare, echipat corespunzător, cu câțiva dintre cei mai buni operatori ai firmei la acel moment.”

Pandemia s-a finalizat de ceva timp, dar Gabriel Munteanu speră că atât companiile private, cât și instituțiile publice au înțeles importanța serviciilor DDD pentru asigurarea unui mediu de lucru și de viață sănătos și lipsit de pericole. În 2024, fondatorul Companiei DDD, cu un portofoliu de clienți care include companii precum DHL, Peek & Cloppenburg, Transelectrica, Profi, Apa Nova, Fan Courier, Siniat, Lidl, Metro, vizează extinderea pe segmentul spațiilor logistice și de producție și al proiectelor de birouri și rezidențiale.

Compania DDD® în Oltenia

Servicii de Dezinsecție

Dezinsectia reprezintă procesul de eliminare a insectelor dăunătoare dintr-un spațiu. Insectele, cum ar fi țânțarii, gândacii și furnicile, pot purta boli și pot contamina alimentele, reprezentând un risc semnificativ pentru sănătate.

Răspunsul nostru: Compania DDD® folosește tehnici avansate de dezinsecție, inclusiv nebulizarea și pulverizarea, pentru a elimina eficient insectele din orice tip de spațiu, fie că este vorba despre clădiri comerciale, industriale sau rezidențiale.

Servicii de Deratizare

Deratizarea implică eliminarea rozătoarelor, cum ar fi șobolanii și șoarecii, care pot cauza daune materiale și pot răspândi boli periculoase.

Răspunsul nostru: Echipa noastră de experți identifică și elimină punctele de acces ale rozătoarelor și implementează măsuri preventive pentru a asigura protecția pe termen lung a spațiului dumneavoastră.

Punctele noastre de lucru în Oltenia

Pentru a asigura servicii prompte și eficiente, Compania DDD® are puncte de lucru în mai multe orașe importante din Oltenia, inclusiv Craiova și Târgu Jiu. Acest lucru ne permite să intervenim rapid în întregul județ, asigurând astfel timpi de răspuns foarte mici și servicii de calitate superioară.

De ce să alegeți Compania DDD® în Oltenia?

Compania DDD® este lider pe piața românească a serviciilor de dezinsecție și deratizare, având o experiență vastă și o echipă de profesioniști dedicați. Suntem acreditați de organizații internaționale și locale, asigurând astfel cele mai înalte standarde de calitate și eficiență.

Certificările și Autorizările Companiei DDD®

Certificări Internaționale

Compania DDD® este certificată conform standardului european CEPA (Confederația Europeană a Asociațiilor din Domeniul Combaterii Dăunătorilor), asigurându-se astfel că toate intervențiile respectă cele mai stricte norme de calitate și siguranță. Alte certificări importante includ:

 • ISO 9001: Sistem de management al calității
 • ISO 1400114001: Sistem de management de mediu
 • ISO 22000: Sistem de management al siguranței alimentare
 • ISO 27001: Sistem de management al securității informației
 • ISO 45001: Sistem de management al sănătății și securității ocupaționale
 • Certificare OSIM: Certificarea mărcii înregistrate COMPANIA DDD
 • Certificare COFACE România: Evaluarea bonității financiare
 • Best Pest Control & Disinfectant Manufacturing Company – Romania: Premiu obținut în cadrul European Enterprise Awards 2019

Autorizări Naționale

Pe lângă certificările internaționale, Compania DDD® este autorizată de instituții importante la nivel național, printre care:

 • DSP (Direcția de Sănătate Publică)
 • DSV (Direcția Sanitară Veterinară)
 • Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Române
 • Ministerul Mediului
 • Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Tehnologiile și Metodele Utilizate de Compania DDD®

Ce Tehnici Utilizăm pentru Dezinsecție?

Pentru a asigura eliminarea completă a insectelor, in serviciul de dezinsectie, Compania DDD® utilizează:

 • Nebulizarea și Pulverizarea: Aceste metode permit dispersarea uniformă a substanțelor insecticide, asigurând o acoperire completă și eficientă.
 • Aplicarea de Geluri și Substanțe Adezive: Ideală pentru spațiile greu accesibile, această metodă asigură eliminarea rapidă a insectelor târâtoare.
 • Capcane adezive și electrocutante: Utilizate pentru monitorizarea și capturarea insectelor zburătoare.

Cum Realizăm Deratizarea Eficientă?

Pentru combaterea rozătoarelor, in serviciul de deratizare, utilizăm:

 • Capcane și Momeli: Plasate strategic pentru a maximiza capturile și a minimiza impactul asupra mediului.
 • Monitorizare Continuă: Sistemele noastre de monitorizare permit detectarea timpurie a infestărilor, asigurând astfel un control pe termen lung.

Cum Adaptăm Serviciile Noastre la Nevoile Specifice ale Fiecărui Client?

Fiecare afacere are nevoi unice, iar Compania DDD® oferă soluții personalizate pentru a răspunde acestor cerințe.

Răspunsul nostru: Utilizăm echipamente de ultimă generație și tehnologii inovatoare pentru a oferi soluții eficiente și durabile. De exemplu, pentru clienții care exportă produse către țările Uniunii Europene, garantăm servicii de pest control la nivelul cerințelor din țările respective, oferind dovezi clare ale conformității.

Care Sunt Beneficiile Intervențiilor Rapide și Eficiente?

Timpul este esențial, mai ales pentru afacerile cu operațiuni complexe. Compania DDD® răspunde prompt solicitărilor și intervine rapid pentru a minimiza orice disconfort.

Răspunsul nostru: Deținem puncte de lucru autorizate în București, Constanța, Cluj, Timișoara, Panciu și Târgu Jiu, asigurând astfel acoperire națională și timpi de răspuns rapizi.

Mesajul Fondatorului

„Cred în servicii D.D.D. corecte și de calitate, în transparența decizională și în parteneriate corecte. Cred în Compania DDD® și în puterea ei de a schimba piața serviciilor D.D.D. prin corectitudine, profesionalism, seriozitate, devotament și grijă față de client. Într-o perioadă în care etica muncii și a prestarilor de servicii este interpretată în funcție de viziunea fiecărui prestator, cred că ascultarea partenerului de afaceri, dăruirea și profesionalismul au fost, sunt și vor fi factorii de succes ai unei afaceri.” – Gabriel Munteanu

Studiu de Caz: De la Vânătoarea de Rozătoare cu Mătura la Dezinfecția Spitalului Dimitrie Gerota și o Cifră de Afaceri de 7,6 Milioane de Lei în 2021

Gabriel Munteanu a fondat „Compania DDD” – DDD Constance Perfect Clean SRL – în anul 2011, în urma unor experiențe personale neplăcute pe care le-a avut în primăvara anului 2009, la doar câteva luni după ce achiziționase o casă pentru el și familia sa.

„Am constatat că am cumpărat casa cu tot cu un «bonus» sub formă de rozătoare. Am apelat în primă instanță la metodele rapide și clasice, «Sfânta Mătură» încercând să îi prind fără să fac mare tărăboi, să nu-mi sperii soția care era și însărcinată, și avea și o frică extremă față de aceste vietăți. Soția tot avea impresia că mătur zilnic, pentru că mă vedea tot timpul cu mătura în mână”, povestește Gabriel Munteanu.

Soluția „Sfintei Mături” nu a funcționat, așa că Gabriel Munteanu a apelat la serviciile unei firme de profil, însă rezultatele nu au fost pe măsura investiției, nu a primit garanție pentru serviciile oferite și nici factură fiscală. Așa i-a venit ideea de a înființa o companie care să presteze servicii profesioniste de dezinfecție, dezinsecție și deratizare (DDD), care să rezolve problemele oamenilor, să ofere garanție, proces verbal și factură fiscală. Pe scurt, o firmă serioasă.

Documentare și Certificare

A urmat o perioadă de documentare și studiu, finalizată cu obținerea certificatelor și calificărilor necesare și cu înființarea Companiei DDD. Diplomele și certificatele obligatorii pentru a putea presta servicii DDD includ diploma modul 5, care se reînnoiește din trei în trei ani de către Ministerul Sănătății, după un examen ce are ca scop testarea periodică a noțiunilor fundamentale din domeniu și certificatul de operator DDD emis de Ministerul Muncii și Ministerul Învățământului.

Gabriel Munteanu a acreditat Compania DDD conform standardului european CEPA (Confederația Europeană a Asociațiilor din Domeniul Combaterii Dăunătorilor). Membru al Asociației Naționale a Prestatorilor de Servicii DDD din România (ANODDD) din anul 2014, Gabriel Munteanu a reprezentat România, prin delegare oficială, la toate întrunirile CEPA din Bruxelles, până la începerea pandemiei de COVID-19.
Intervenții Rapide și Eficiente

Timpul este esențial, mai ales pentru afacerile cu operațiuni complexe. Compania DDD® răspunde prompt solicitărilor și intervine rapid pentru a minimiza orice disconfort. Deținem puncte de lucru autorizate în București, Constanța, Cluj, Timișoara, Panciu și Târgu Jiu, asigurând astfel acoperire națională și intervenții rapide, indiferent de locație.

Serviciile noastre pe SEAP

Compania DDD® este prezentă pe platforma SEAP, facilitând colaborarea cu instituțiile publice. Ne puteti gasi dupa CUI: 29210566, sau denumirea societatii noastre: DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL. Conform noilor praguri aplicabile procedurilor de achiziție publică, autoritățile pot achiziționa direct servicii în valoare de maxim 270.120 lei/an pentru un singur cod CPV, cum ar fi 90921000-9 pentru servicii de dezinsecție sau 90923000-3 pentru servicii de deratizare.

Testimoniale ale Clienților Noștri

„SC FAN COURIER EXPRESS SRL are încheiat cu S.C. DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN S.R.L., contract de prestări servicii de Dezinsecție și Deratizare. Firma a respectat clauzele contractuale cu privire la calitate și termenele de execuție a operațiunilor. Având în vedere calitatea serviciilor oferite, recomandăm firma S.C. DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN S.R.L. și altor unități de a intra în relații contractuale cu aceasta.” – FAN COURIER

Contactați-ne pentru Oferte Personalizate

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de dezinsecție și deratizare, vă invităm să ne contactați. Echipa Compania DDD® este pregătită să vă ofere soluții adaptate nevoilor afacerii dumneavoastră.

Concluzie

Protejați-vă afacerea cu servicii DDD profesionale oferite de Compania DDD®. Suntem dedicați să asigurăm un mediu curat și sigur pentru toate tipurile de spații comerciale și industriale. Contactați-ne astăzi pentru o ofertă personalizată!

Date de Contact

Compania DDD®
Email: office@companiaddd.ro
Tel: 0763.662.662
Website: www.companiaddd.ro
Website: www.0219662.ro

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele