duminică, iunie 23, 2024
AcasăAdvertorialDescopera cum sa alegi cele mai bune usi metalice pentru exterior!

Descopera cum sa alegi cele mai bune usi metalice pentru exterior!

Usa este una dintre cele mai importante elemente pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand renovezi sau construiesti o locuinta. Doar o usa de calitate poate sa iti ofere siguranta, dar si beneficii suplimentare foarte importante. Pana in urma cu doar cativa ani, oamenii foloseau cu precadere usi din lemn pentru exterior. Progresele din zona tehnologica au condus la aparitia unor variante mult mai rezistente si mai eficiente. Este vorba despre usile metalice.

Cu ajutorul celor mai bune usi metalice pentru exterior, o locuinta este bine protejata de tentativele de patrundere prin efractie. In plus, o astfel de varianta iti asigura si izolatie termica si fonica de cea mai buna calitate. Nu toate usile sunt la fel de eficiente si de rezistente, astfel ca trebuie sa stii foarte bine cum sa o alegi pe cea potrivita. Iata toate criteriile pe care trebuie sa le iei in calcul in asa fel incat locuinta ta sa fie bine protejata si izolata din toate punctele de vedere!

Cele mai bune usi metalice au protectii multiple

Principalul motiv pentru care oamenii au facut trecerea de la usile din lemn la cele metalice a fost reprezentat de nevoia unui nivel mai mare de siguranta. Usile din lemn, indeosebi cele care nu beneficiau de protectii suplimentare precum zavor sau o yala in plus, erau usor de trecut pentru hoti. In schimb, usile metalice si-au propus si au reusit sa devina o provocare mult mai mare, aproape imposibil de trecut. Aproape, deoarece exista si variante de usi metalice de slaba calitate. 

Pentru a le alege pe cele mai bune din punct de vedere al securitatii, este necesar sa acorzi o mare atentie sistemelor de siguranta din dotare. Usile metalice de cea mai buna calitate au yale principale care se inchid pe cel putin 3 directii si 7 puncte. Variantele premium merg pana la 4 directii si 7 puncte. Totodata, o usa de cea mai buna calitate beneficiaza de protectie dubla anti-smulgere si anti-gaurire pentru cilindri. Pentru un plus de stabilitate, cele mai bune usi metalice sunt prinse in trei sau patru balamale, reglabile 3D. In plus, usa ar trebui sa poata beneficia si de o yala suplimentara, pe langa cea de baza. 

Tot din punct de vedere al sigurantei, este foarte important ca varianta pe care o alegi sa fie fabricata din materiale de calitate. Se foloseste, in general, tabla din otel zincata, aplicata in foi multiple si fortificate cu placi suplimentare din aluminiu si PVC. Este important ca usa sa fie si bine finisata, pentru a fi protejata impotriva factorilor de mediu si pentru a-si pastra aspectul si rezistenta in timp. 

Protejeaza-te fonic si termic!

Usa de la intrare nu trebuie sa te protejeze doar de musafirii. Gratie tehnologiilor moderne utilizate la fabricarea lor, acestea te pot ajuta sa beneficiezi si de izolare termica si fonica la cele mai inalte standarde. Din punct de vedere fonic, cele mai bune usi pot ajunge sa blocheze total sunete de pana la 40 dB, gratie materialelor solide si a finisarilor de calitate. Spuma poliuretanica, formata din izocianat si polion, este injectata sub presiune pentru a prinde bine usa, iar printre efectele acestei actiuni se numara si izolarea fonica excelenta. Daca alegi sa montezi usi metalice de acest fel, nu vei fi perturbat usor de zgomotele exterioare si nici nu iti vei deranja vecinii, daca locuiesti la bloc.

Tot gratie acestor sisteme moderne, usile metalice izoleaza excelent si din punct de vedere termic. Ele te vor ajuta sa pastrezi caldura in casa pe timp de iarna, ceea ce inseamna ca vei avea facturi mai mici la energie electrica si gaz. Pe timp de vara, aerul conditionat nu va trebui sa functioneze in continuu pentru a garanta un ambient placut, deoarece usa va izola bine si nu va permite schimbul de aer cu exteriorul casei. In plus, cele mai bune usi metalice beneficiaza de sisteme care le asigura etanseitate la apa si permeabilitate la aer. 

Daca vrei sa iti montezi usi de cea mai buna calitate, trebuie sa te asiguri ca le cumperi de la un producator bun. Alege de pe site-ul Maco usi metalice romanesti, la preturi excelente! 

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele