vineri, octombrie 7, 2022
AcasăPoliticaDemisie la Turceni: Cristina Cilibiu, Primarul orașului, din partea PNL a făcut...

Demisie la Turceni: Cristina Cilibiu, Primarul orașului, din partea PNL a făcut anunuțul pe Facebook

Orașul Turceni are deja mari probleme din cauza alimentării cu cărbune a termocentralei care este o emblemă a orașului.

Probabil, faptul că situația a devenit critică în oraș, acum în apropierea toamnei și a iernii, dar și în partid, Cristina Cilibiu a decis să plece și de la Primărie dar și din PNL:

„Sunt momente în viaţă în care trebuie să iei decizii, să alegi gândindu-te la ce vrei să faci sau să devii în viitor.    Am mai avut parte de situaţii dificile în care a trebuit să aleg, iar tinereţea, dorinţa de a demonstra şi de a realiza lucruri m-a făcut să aleg în consecinţă! 

Fără ele nu aş fi realizat nimic şi nu m-aş bucura de nimic!    Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut de-a lungul anilor şi să îmi cer iertare celor cărora le-am greşit.    A fost o onoare să fiu primarul oraşului Turceni şi pentru asta vă mulţumesc!    Mulţumesc, Turceni! Rămâi cu bine!    A ta, Cristina Cilibiu”.

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu a confirmat demisia oficial, afirmând că la toamnă este luată în calcul organizarea alegerilor parțiale la Turceni. Primar interimar a fost ales tot un membru al PNL, viceprimarul Nicușor Lucian Mărgineanu.

De menționat este faptul că primarul demisionar este cumnata lui Ion Iordache, un om de afaceri și senator PNL ales în 2020 în Gorj. Ea l-a urmat pe cumnatul său prin mai multe partide și anume PSD și ALDE, pentru a ajunge în final la PNL, unde Cristina Cilibiu a candidat în septembrie 2020 ca primar la Turceni. În august 2020, când ocupa funcția de primar pe listele PSD, ea a trecut de la PSD la PNL; reușind să rămână la Primărie.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente