marți, iulie 16, 2024
AcasăAdvertorialDe ce sa investesti intr-o proprietate imobiliara de lux?

De ce sa investesti intr-o proprietate imobiliara de lux?

Investitia unei sume considerabile de bani intr-o proprietate imobiliara de lux va reprezenta intotdeauna o miscare buna pentru cei care isi permit financiar astfel de investitii.

Zona de Luxury Real Estate se adreseaza investitorilor care doresc confort, stil exclusivist si lux intr-o zona privilegiata.

Ceea ce face ca in Bucuresti urmatoarele zone sa fie unele dintre cele mai cautate pentru achizitionarea unei proprietati imobiliare de lux:

  • Primăverii, apartamente Dorobanti, Dorobanti Capitale, Herastrau , Parc Herastrau, Floreasca, Domenii, Kiseleff, Aviatorilor, Dacia, Piata Victoriei, Cismigiu , Cotroceni, Aviatiei.

In ceea ce priveste piata de apartamente Cluj, zonele cele mai cautate sunt: Andrei Mureșanu, Zorilor, Iris, Buna Ziua,  Manastur, Centru, Gheorgheni, Baciu, Faget, Intre Lacuri.

Beneficii oferite de o proprietate imobiliara de lux sau de unele case de lux Bucuresti in una din zonele mentionate anterior:

  • Beneficii pe termen scurt vs. beneficii pe termen lung. 
  • Beneficii pentru familie.
  • Beneficii care ar putea influenta stilul de viata.
  • Beneficii financiare.

Conform datelor portalului LuxuryImob.ro, preturile la proprietatile imobiliare de lux nu au cum sa scada din mai multe motive:

  • pretul ridicat la materiale de constructii si la foarta de munca,
  • cresterea de referinta la dobanzile pentru credite imobiliare,
  • preferinta clientilor de proprietati noi,
  • proprietarii care detin case, birouri sau apartamente de lux nu le mai vand sau le lasa mostenire. 
  • Oferta mica la nivelul terenurilor de lux si a locatiilor premium.

Da, este adevarat faptul ca preturile sunt destul de piperate si nu oricine isi permite, dar daca vrei confort adevarat investitia in imobiliare de lux este un pas important.

Pe LuxuryImob.ro (primul portal cu anunturi de vanzare si inchiriere dedicat proprietatilor imobiliare de lux din Romania) exista multe anunturi imobiliare cu preturi incepand de la 115.000 EURO si pana la penthouse-uri sau vile de vanzare in nordul Bucurestiului de peste 2.000.000 euro.

Doresti sa investesti intr-o proprietate imobiliara de lux pentru a locui in ea sau pentru a o inchiria, portalul LuxuryImob.ro te ajuta sa navighezi usor printre miile de proprietati de lux disponibile pe piata din Romania.

Acceseaza LuxuryImob.ro si te vei convinge singur ca acest portal ofera acces facil la mii de anunturi de vanzare si inchiriere dedicate proprietatilor imobiliare de lux. Aici vei gasi anunturi pentru: vile de lux, penthouse-uri, cladiri de birouri, hoteluri si pensiuni.

De asemenea, prin utilizarea acestui portal dedicat pietei imobiliare de lux, iti vei reduce semnificativ timpul alocat gasirii unei proprietati pe placul tau.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele