duminică, iunie 23, 2024
AcasăCasa si gradinaDe ce să ai un ionizator de apă la tine acasă?

De ce să ai un ionizator de apă la tine acasă?

Un ionizator de apă este un sistem special de filtrare, care modifică pH-ul apei potabile, simplifică dimensiunile grupului de molecule din apă, făcând-o mai structurată. Moleculele de apă ionizate au o formă hexagonală, o formă specială pe care apa o ia atunci când se află în starea sa cea mai naturală, divină, așa cum a creat-o Dumnezeu.

Aceasta a fost comparată cu apa curată găsită într-un izvor de munte. În intenția omului de a perfecționa apa, a reușit să îi altereze proprietățile, dar un ionizator inversează acest proces și readuce apa la simplitatea sa naturală, frumusețea, forma și calitățile vindecătoare.

Cum se folosește un ionizator de apă? Cum funcționează?

Un ionizator de apă folosește știința electrolizei pentru a separa apa în apă acidă și alcalină. Apa alcalină creată este benefică pentru băut. Apa acidă este ceea  pe care o poți folosi pentru înfrumusețarea părului, a pielii și pentru curățarea generală. De asemenea, este bună pentru udarea plantelor.

Ionizatoarele de apă au fost fabricate inițial în Japonia, unde echipele lor medicale au folosit apă ionizată la pacienți cu diabet, preeclampsie, afecțiuni ale pielii și alte boli. Popularitatea ionizatoarelor de apă s-a răspândit rapid în alte țări asiatice și apoi în cele din urmă în Europa și SUA.

Ionizatoarele sunt vestite în rândul persoanelor care aleg măsuri de vindecare holistice sau practici de sănătate preventivă. Există beneficii observabile și testate, raportate de mii de persoane, pentru consumul de apă ionizată. Să alegi un stil de viață echilibrat, consumând apă ionizată, înseamnă să îi oferi corpului tău sănătate din abundență și un trai mai lung.

Cel mai bun ionizator apa din lume, te scapă de chimicalele din apa potabilă, te ajută să ai mai multă energie, să ai o piele radiantă, îți crește imunitatea și dacă îți dorești să pierzi în greutate, ai un aliat în plus. De asemenea te ajută să economisești bani, datorită faptului că nu mai ai nevoie de produse de curățare sau de apă îmbuteliată pentru consum, ceea ce te face să devii în același timp mai prietenos cu natura.

Apa ionizată echilibrează ph-ul corpului

Aproape toate organismele sunt afectate negativ de excesul de aciditate. Ființele vii sunt foarte sensibile la variațiile pH-ului și corpul se poate îmbolnăvi foarte rapid dacă sângele devine prea acid.

Corpul uman a fost creat cu multe sisteme care să mențină un pH echilibrat, dar un ajutor din exterior cu siguranță va fi binevenit. Astfel, consumul de apă ionizată a ajutat mulți oameni să-și recapete echilibrul la nivelul pH-ului și al stării lor generale de sănătate.

Apa ionizată este sursă de antioxidanți

Corpurile noastre sunt, de asemenea, bombardate constant cu radicali liberi. Oxigenul devine un radical liber mortal când își pierde un electron. Consumul de apă ionizată conferă organismului molecule de hidrogen (o sursă de electroni liberi și siguri) care acționează ca antioxidanți și elimină radicalii liberi.

Apa ionizată luptă împotrivă îmbătrânirii

Moleculele de apă ionizate conțin în interiorul lor molecule de hidrogen suplimentare(cunoscute sub numele de hidrogen molecular). Acestea combat efectele îmbătrânirii, încetinind procesul de degradare al organismului, lucruri demonstrate în urma multitudinii de teste și studii realizate pe această temă.

Concluzionând…

Acestea sunt unele dintre cele mai importante beneficii ale apei ionizate și câteva motive pentru care să îți achiziționezi un ionizator de apă. Nu uita că apa este miracolul vieții, iar dacă este readusă la forma ei divină, poate face cu adevărat minuni pentru tine și corpul tău.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele