marți, decembrie 6, 2022
AcasăStiri Locale„Datini din străbuni”, la Centrul social pentru copii din Grădinari – Olt

„Datini din străbuni”, la Centrul social pentru copii din Grădinari – Olt

Copiii din cadrul Centrului social multifuncțional pentru copii din Grădinari – Olt al Arhiepiscopiei Craiovei au participat în această săptămână la serbarea prilejuită de Nașterea Domnului Iisus Hristos.

Programul a fost deschis printr-un concurs intitulat ,,Datini din străbuni”, copiii raspunzând la întrebari legate de tradițiile strămoșești, câștigătorii fiind premiați de un juriu format din preoți și profesori.
În continuare, beneficiarii, în prezenta lui Moș Crăciun, au interpretat o miniscenetă cu tematica specifică sărbătorilor de iarnă, pregatită sub îndrumarea specialiștilor de la Centrul social.

Din cadrul programului nu a lipsit interpretarea colindelor tradiționale românești, colinde care au adus bucurie tuturor celor prezenți. La final, Moșul a răsplătit efortul și dragostea copiilor, oferindu-le daruri constând în dulciuri și rechizite.
„Aducem mulțumiri colaboratorilor Centrului care s-au implicat în organizarea acestei serbări: pr.Ioan Lazarescu-Parohia Serbanesti, pr. Liviu Lazar-Parohia Stefanesti ll, dl.Ilie Buca -director al Școlii ,,Teodor Balasel”, jud.Valcea”, a spus părintele Costea Romică Constantin, coordonatorul Centrului social pentru copii din Grădinari – Olt.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente