joi, decembrie 1, 2022
AcasăUncategorizedCum va poate ajuta o firma de servicii funerare in vederea efectuarii...

Cum va poate ajuta o firma de servicii funerare in vederea efectuarii repatrierii unei persoane decedate?

Moartea nu tine cont de nimic, nici de distanta si nici de legi. Este dura si nemiloasa, iar atunci cand isi face simtita prezenta pare ca isi doreste sa se asigure ca zguduie din temelii universul familiei. Vestea mortii unei persoane dragi care nu se afla in tara nu va aduce numai suferinta de necuprins in cuvinte, ci atrage dupa ea si necesitatea indeplinirii a numeroase formalitati legale necesare pentru repatrierea defunctului.

Lasati asta in seama firmei de pompe funebre si asigurati-va ca totul va decurge conform normelor si sicriul cu defunctul va ajunge acasa, acolo unde il asteapta intreaga familie si prietenii pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Casa Funerara Bucur asigura servicii de repatriere decedati din Franta, Italia, Spania, Anglia, Germania si restul lumii, astfel incat sa va ofere posibilitatea de a va lua ”Ramas-bun” si a-i organiza funerarii conform datinilor crestine.

Cum va ajuta o firma de servicii funerare in procesul de repatriere decedati?

Serviciile de repatriere a decedatilor oferite de Casa Funerara Bucur includ colaborarea cu firmele de pompe funebre din tarile in care a avut loc decesul. Totodata, reprezentantii casei de pompe funebre se vor ocupa de intocmirea documentatiei necesare repatrierii, dar si de preluarea sicriului cu trupul neinsufletit din zona cargo a aeroporturilor din tara. Odata ajuns in tara, sicriul va fi preluat de o autofunerara omologata si se va asigura transportul catre destinatia indicata de familie, unde urmeaza sa aiba loc inmormantarea. Transportul defunctului pe teritoriul tarii noastre se realizeaza cu ajutorul unor autoturisme funerare speciale, cu toate dotarile impuse la nivelul Uniunii Europene.

Casa Funerara Bucur va pune la dispozitie servicii funerare de repatriere NON STOP. Astfel, puteti suna la orice ora din zi sau noapte si sa ne solicitati ajutorul, iar noi va vom fi alaturi.

Cum va mai poate ajuta firma de servicii funerare, dupa repatrierea defunctului?

Repatrierea persoanei decedate si aducerea ei la destinatia indicata este o prima parte a formalitatilor ce trebuie indeplinite. Puteti sa mizati pe ajutorul firmei de servicii funerare si pentru organizarea inmormantarii si indeplinirea tuturor rigorilor bisericesti pentru a asigura o plecare cu demnitate din aceasta lume a defunctului.

In acest caz, puteti solicita consultantilor Casei Funerare Bucur ajutorul pentru organizarea ceremoniei de inmormantare. Va vom ajuta sa configurati intregul pachet funerar si va vom pune la dispozitie produse de cea mai inalta calitate, la preturi oneste.

In plus, puteti apela cu incredere la serviciile de pompe funebre pentru realizarea aranjamentelor funerare: coroane si jerbe. Acestea pot fi realizate fie din flori naturale, fie din flori artificiale, in functie de buget si preferinte. Aranjamentele funerare pot fi realizate intr-o gama variata de flori, in diverse culori si combinatii.

Totodata, casa de pompe funebre va poate asigura si cu organizarea parastasului de dupa inmormantare. Astfel, firma de servicii funerare va poate oferi pregatirea unui set complet pentru pomana si parastas format din coliva, colaci, vase, pachete alimentare cu produse de post sau de dulce. In plus, pachetele va pot fi livrate la domiciliu, la biserica, la cimitir sau in orice alta locatie aleasa de dumneavoastra.

In momente dificile, nu trebuie sa duceti singur povara indeplinirii formalitatilor. Consultati oferta completa a Casei Funerare Bucur si lasati totul pe seama firmei de servicii funerare pentru a va asigura ca veti oferi o inmormantare decenta, cu respectarea tuturor rigorilor legale si datinilor crestinesti.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente