duminică, iunie 23, 2024
AcasăCasa si gradinaCum te poti proteja de intrusii care vin in curtea ta?

Cum te poti proteja de intrusii care vin in curtea ta?

Doriti sa stiti daca exista intrusi in curte, sa va supravegheati adolescentii sau animalele de companie atunci cand sunteti plecat sau sa fiti alertat atunci cand cineva suna la usa? O camera de supraveghere ar putea fi o optiune buna pentru dumneavoastra. Aceste dispozitive din ce in ce mai populare sunt conectate, in mare parte, la reteaua Wi-Fi si va permit sa urmariti imagini live sau inregistrari cu ceea ce se intampla in casa dumneavoastra, indiferent unde va aflati. Cu conditia, bineinteles, sa aveti acces la internet. Cumpara sisteme de camere de la comenzi.ro si poti obtine rezultate foarte bune.

Doriti sa stiti daca exista intrusi in curte, sa va supravegheati adolescentii sau animalele de companie atunci cand sunteti plecat sau sa fiti alertat atunci cand cineva suna la usa? O camera de supraveghere ar putea fi o optiune buna pentru dumneavoastra. Aceste dispozitive din ce in ce mai populare sunt conectate, in mare parte, la reteaua Wi-Fi si va permit sa urmariti imagini live sau inregistrari cu ceea ce se intampla in casa dumneavoastra, indiferent unde va aflati. Cu conditia, bineinteles, sa aveti acces la internet. Cumpara sisteme de camere de la comenzi.ro si poti obtine rezultate foarte bune.

In general, dispozitivele inregistreaza doar atunci cand sunt detectate miscari si apoi trimit o alerta pe telefon. Apoi puteti accesa si descarca inregistrarile video stocate online, cu conditia sa platiti o taxa de abonament lunara. De obicei, vizionarea video in direct este gratuita.

Ce tip de camera ar trebui sa aleg?

Pe piata exista trei tipuri de dispozitive de supraveghere: soneria inteligenta, camera de exterior si camera de interior. Fiecare dintre ele raspunde unei nevoi diferite, in principal in functie de locul in care doriti sa le instalati.

  • Soneria de usa inteligenta

Soneria inteligenta, cunoscuta si sub numele de „sonerie video”, inlocuieste soneria traditionala de la usa casei dumneavoastra. Instalat in exterior, acesta este proiectat sa reziste la intemperii. Veti putea sa vedeti cine suna la usa si sa va adresati persoanei respective, indiferent daca sunteti acasa, la serviciu sau faceti comisioane. Dispozitivul poate inregistra, de asemenea, ce se intampla la usa dvs. si va poate alerta in cazul in care este detectata orice activitate suspecta.

  • Camera de exterior

Acest dispozitiv, care poate fi instalat atat in garaj, cat si in gradina sau langa piscina, este facut pentru a rezista la intemperii. Majoritatea modelelor testate functioneaza cu baterii, iar celelalte sunt cu fir. O camera alimentata cu baterii va va oferi mai multa flexibilitate in ceea ce priveste instalarea, dar va trebui sa reincarcati bateria atunci cand aplicatia indica un nivel scazut de incarcare.

  • Camera de interior

Spre deosebire de o camera de exterior, o camera de interior nu este rezistenta la intemperii; cu toate acestea, este in general mult mai ieftina si va permite sa va monitorizati casa in timp ce sunteti plecat. Si pentru ca are sistem audio bidirectional, puteti comunica cu persoanele din casa daca aveti nevoie.

Instalarea dispozitivului

Inainte de a cumpara un dispozitiv, luati in considerare locul in care doriti sa il instalati si optiunile de instalare. Acest lucru va influenta alegerea camerei; de exemplu, daca soneria actuala este cu fir, este posibil sa doriti sa o inlocuiti cu una de acelasi tip, mai degraba decat cu un model alimentat cu baterii.

Camera de supraveghere video cu vedere pe timp de noapte

Exista multe camera de supraveghere au lumina infrarosie, ceea ce le permite sa detecteze miscarile si sa inregistreze imagini video alb-negru pe timp de noapte. Unele camere de exterior au, de asemenea, o lumina care se aprinde atunci cand este detectata miscare, ceea ce poate speria intrusii pe timp de noapte si poate inregistra in culori.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele