sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăAdvertorialCum să pregătești casa pentru sosirea bebelușului

Cum să pregătești casa pentru sosirea bebelușului

Cele 9 luni de sarcină reprezintă perioada ideală pentru pregătiri. Totul de la pătuț, hăinuțe, biberoane, loțiuni și soluții de dezinfectat trebuie să fie achiziționate din timp și puse la locul lor. Dacă ești mămică pentru prima oară, vei vrea cu siguranță să te informezi și să ai toate lucrurile pregătite. Venirea acasă a bebelușului aduce multă bucurie, dar și mai multe responsabilități pentru părinți. Cel mic are nevoie de lucruri specifice, care să îi confere siguranță și relaxare mai ales în primii ani de viață. De aceea, pregătirea casei pentru sosirea lui este o etapă extrem de importantă pentru viitorii părinți. Descoperă alături de noi tot ce trebuie să știi despre nevoile celui mic!

Identifică o încăpere din locuință

Venit acasă, bebelușul va intra într-un nou univers – cel al magiei și al bucuriei, schițat de părinți în camera lui. Astfel, micuțul tău are nevoie de o încăpere doar a lui, care să îi fie caracteristică și în care să aibă parte de intimitatea sa. Tot aici vor fi păstrate și lucrurile lui, alături de hăinuțe și jucării. Fără această cameră, părinților le va fi greu să delimiteze spațiul și să știe care sunt accesoriile esențiale.

Caută idei de redecorare a camerei celui mic

Cum amenajezi camera unui bebe? Dacă ești viitoare mămică, știi cât de importantă este camera copilului. Mult mai important este, însă, să ai achiziționate din timp toate accesoriile necesare. Aici ne referim la pătuț, scăunel de mașină, hăinuțe, biberoane de plastic și tetine și masa de înfășat cu scutece. Bineînțeles, la acestea mai putem adăuga și șervețelele umede de calitate, precum și un termometru plus un marsupiu frontal.

Pe lângă accesoriile și obiectele de mobilier imperios necesare, nu uita de redecorarea pereților. Aceștia îi vor capta atenția celui mic, oferindu-i o oază de liniște și relaxare înainte să doarmă. Poți opta pentru un tapet cu motive caracteristice, cu floricele și animăluțe sau cu norișori. Pe de altă parte, poți oricând să achiziționezi un covor moale, pe care să se joace în liniște și în siguranță.

Găsește un loc liniștit

Fiecare proaspătă mămică are nevoie de un loc liniștit, doar pentru ea și cel mic. Dacă deja dormitorul are un rol bine stabilit, iar camera bebelușului este pregătită cu toate articolele necesare, este momentul să identifici în locuință un alt loc – unul liniștit, în care să poți sta cu cel mic câteva minute în fiecare zi. Bebelușii au nevoie ca, din când în când, să fie într-un mediu diferit – dar alături de mamă. Astfel, poți să îi oferi această oportunitate zilnic, fără prea mare efort.

Nu uita de umidificatorul cu abur rece

Din primul moment în care vine pe lume, bebelușul este supus la diferite riscuri, unul dintre cele mai comune fiind acela al răcelii. Asigură-te că ai la îndemână un umidificator cu abur rece pe care să îl instalezi în camera lui, în așa fel încât să respire mai ușor în zilele când este răcit. Tehnologia din spate este special conceptă pentru a opri dezvoltarea și răspândirea bacteriilor, ori de câte ori îl golești atunci când nu este folosit.

Pentru a-l putea utiliza o perioadă îndelungată, nu uita să îl cureți la intervale regulate. Fiecare produs vine cu suita de instrucțiuni, ceea ce te va ajuta să îl folosești în parametri optimi pe termen lung.

Cu puțin noroc și mai multă pregătire, camera bebelușului va fi gata pentru începutul celei mai frumoase perioade din viața lui – copilăria și viața de familie!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele