joi, iunie 13, 2024
AcasăTechnologyCum să faci alegerea electrocasnicelor pentru o nouă locuință?

Cum să faci alegerea electrocasnicelor pentru o nouă locuință?

Ai echipa Reymarkt alături de tine drept partenerul ideal când vine vorba de aparate electrocasnice și de construirea unei locuințe aparte cu ajutorul lor. De la dimensiuni de toate tipurile și design-uri tot mai atractive, ai o gamă variată de produse de unde îți poți alege combinația cea mai modernă de electrocasnice. Misiunea echipei este de a-ți oferi cele mai bune servicii și produse la prețuri avantajoase. Vrem ca produsele tale să ajungă într-un timp scurt și în siguranță. De aceea, îți este livrată printr-un personal propriu specializat în aproape toată țara.

Aparatele electrocasnice fac parte din viața noastră și reușesc să ne ajute în cele mai multe situații. Îngrijirea locuinței fără aceste aparate este acum o muncă mult prea greu de realizat fără ajutorul tehnologiei. Aceste aparate execută într-un timp scurt ceea ce omul ar realiza într-o perioadă mai lungă. Ele pot fi achiziționate la un preț avantajos și sunt potrivite pentru toate gospodăriile.

Istoria aparatelor electrocasnice și utilizarea lor

În sine, un aparat electrocasnic reprezintă un aparat care funcționează cu energie electrică și se folosește pentru ușurarea muncilor casnice. Însă, aceste aparate pot avea funcții foarte variate, de la înghețarea alimentelor, coacerea acestora și până la efectuarea curățeniei în casă sau înfrumusețarea personală. Istoria ne spune că cele mai folosite aparate electrocasnice de-a lungul anilor au fost cele din bucătărie, ele cunoscând îmbunătățiri semnificative odată cu trecerea timpului. Astăzi, ele au devenit indispensabile.

Deși oamenii au gătit încă din cele mai vechi timpuri și și-au amenajat spații speciale pentru această activitate, abia prin perioada postbelică au fost inventate cele mai multe dintre aparatele electrocasnice pentru bucătărie pe care le folosim. Motivul era simplu: familiile nu mai aveau servitori care să gătească și să le facă treburile casnice, astfel, toată munca a revenit gospodinelor care au avut nevoie ulterior de ajutor pentru a putea realiza toate sarcinile cotidiene. Apariția energiei electrice a contribuit și ea la dezvoltarea de electrocasnice în uzul de zi cu zi. Pe parcursul a zecilor de ani, producătorii unor astfel de aparate au urmărit nevoile oamenilor și au adus îmbunătățiri semnificative utilizate pentru eficientizarea treburilor casnice. Iată care este istoria celor mai folosite cinci aparate electrocasnice din bucătărie:

1.   Frigiderul

 • Se numără printre electrocasnicele indispensabile vieții moderne
 • A apărut în anii 1900 datorită nevoilor disperate ale oamenilor
 • S-a folosit mult timp freon drept agent de răcire. Acum drept refrigerant este folosit tetrafluoretanul

2.   Mașina de spălat vase

 • Printre cele mai apreciate invenții destinate bucătăriei
 • Primul aparat de acest fel a apărut în 1887 pentru ca servitorii să nu mai ciobească porțelanurile
 • Prin adăugarea instalațiilor sanitare la construcțiile locuințelor s-a sporit și folosirea acestor tipuri de mașini
 • După 1950, mașina de spălat a luat forma finală, formă care datează și acum neschimbată prea mult

3.   Cafetiera

 • Originea cafelei ca și băutură datează din secolul al 15-lea
 • Etiopia și Yemen au dat startul cafelei mondiale
 • Primul aparat a fost inventat în 1860
 • Introducerea supapei anti vacuum a făcut minuni de atunci, ea fiind păstrată și în zilele noastre împreună cu pompele și sistemele de filtre

4.   Blenderul

 • Primul blender disponibil publicului larg a fost inventat în 1930
 • El era, de fapt, un bol cu lame rotative, dar nu atât de performant ca aparatele din ziua de astăzi
 • Mărunțirea și amestecarea alimentelor a fost ușurată de 10 ori mai mult

5.   Storcătorul de fructe

 • În perioada Revoluției Industriale în America, metoda de a presa fructele cu mâinile pentru suc era considerată deja o metodă învechită
 • În 1915 s-a găsit soluția și în 1920 storcătorul de fructe era deja popular în gospodăriile americanilor

De ce recomandăm compania Reymarkt Outlet?

Reymarkt Outlet reprezintă per ansamblu destinația favorită a celor care caută produse electrocasnice de calitate, cu o tehnologie de ultimă generație marca Samsung. Ele sunt realizate pentru piața vest-europeană și sunt importate în România la prețuri super atractive.

Prioritatea echipei este satisfacerea clienților, iar pentru aceasta aveți site-ul complet disponibil pentru orice nevoie: frigidere side by side, congelatoare, mașini de spălat, mașini de spălat rufe, uscătoare, plite pe gaz, cuptoare, hote, aspiratoare și lista poate continua. Dar un singur lucru trebuie să mai știi – produsele comercializate de companie sunt produse ce au fost expuse în magazinele de profil din străinătate, deci sunt și produse resigilate. Dar de reținut, produsele resigilate nu sunt produse SH sau produse uzate!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele