joi, iulie 18, 2024
AcasăAdvertorialCum sa alegi un videograf pentru nunta ta

Cum sa alegi un videograf pentru nunta ta

Videografia nunții le-a oferit mirilor din zilele noastre oportunitatea de a realiza un documentar video minunat al nunții lor.

Cuplurile de astăzi investesc în selectarea locului ideal de recepție, buchete de flori de mireasă, prăjituri de nuntă, decorațiuni pentru ceremonia de nuntă, invitații, rochie de mireasă și, eventual, sfârșitul cu această listă de verificare este filmări nunți.

Însă videografia nunții nu trebuie neglijată pentru că păstrează memoriile sărbătorii nunții. Există două opțiuni pentru a înregistra practic fiecare eveniment semnificativ din stilul de viață al unei persoane.

Prin fotografia de nuntă și videografie, toate lucrurile pe care doriți să le amintiți un deceniu în viitor, cum ar fi râsetele și lacrimile, momentele distractive cu domnisoarele de onoare și cel mai bun om și tot acel jazz. Fotograful de nuntă trebuie să dirijeze și să pozeze cuplul și invitații acestora pentru a putea poziționa acele imagini de album de nuntă care merită.

Videograful, alternativ, trebuie să se amestece pe fundal și să înregistreze scene informale suplimentare precum un ninja! Chiar mai mult decât fotografii, un videoclip de nuntă surprinde cu adevărat spiritul și magia zilei tale celei mari, în culori vii. Și, datorită progreselor tehnologiei digitale, calitatea acestor videoclipuri s-a îmbunătățit dramatic de-a lungul anilor. În loc să folosească camerele mari, obtrusive analogice (VHS) care erau standard în urmă cu zece ani, majoritatea videografilor filmează acum cu camere video digitale mici și discrete. De asemenea, probabil veți obține un videoclip masterizat în format DVD, asigurând o calitate mai bună a imaginii și o durată de valabilitate de 100 de ani (spre deosebire de 15 ani cu o casetă VHS).

Numărul de camere folosite depinde de câți videografi vor lucra și de cât de mare este nunta ta. Poți filma o nuntă frumoasă cu o singură cameră și poți filma o nuntă frumoasă cu patru camere. Totul depinde de stilul și dimensiunea nunții tale. De obicei, ar trebui să aveți două camere pentru fiecare videograf. O cameră care este condusă de videograf și o cameră configurată ca o fotografie de siguranță. De asemenea, ar trebui să aveți undeva în zona a patru microfoane pentru a capta sunetul. Așa că așteptați-vă la ceva de genul două camere pentru fiecare videograf și patru sau cinci microfoane.

Cum te poți aștepta să arate videoclipul tău? Iată o prezentare generală a opțiunilor tale, plus cum să obții la maximum pentru banii tăi și câteva sfaturi pentru a găsi profesionistul potrivit.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele