miercuri, mai 29, 2024
AcasăFără categorieCum poti reduce poluarea folosind GPL?

Cum poti reduce poluarea folosind GPL?

Poluarea nu mai este un subiect tabu in zilele noastre, ci o realitate care ne afecteaza sanatatea si planurile de viitor din ce in ce mai vizibil. Masurile sustenabile care trebuie luate in considerare atunci cand vine vorba de alegerile noastre, se resimt cel mai mult la nivelul folosirii autovehiculelor si a combustibililor necesari functionarii acestora.

Trecerea de la o masina pe benzina la una electrica, implica cheltuieli care nu sunt accesibile tuturor, si pentru cei care trebuie sa conduca sute de kilometri, nu sunt nici eficiente. Insa, trecerea de la benzina, la o alternativa ecologica, precum gazul petrolier lichefiat (GPL-ul), poate fi atat eficienta, rentabila, cat si mai putin poluanta.

De ce sa alegi o instalatie GPL?

Gazul petrolier lichefiat este un amestec de hidrocarburi stocate in stare lichida. Acesta este compus in principal din gaz butan (aproximativ 80%) si gaz propan (20%). Daca la inceputul descoperirii sale, acesta era ars crezand ca este inutil, s-a ajuns la concluzia ca poate fi o adevarata sursa de energie care poate fi folosita in mai multe scopuri, printre care si cel de combustibil pentru autovehicule.

In cazul unui vehicul echipat cu dubla alimentare, ai un dispozitiv special care alimenteaza alternativ motorul cu benzina sau GPL, in functie de nivelurile de combustibil disponibile in ambele rezervoare. In practica, poti controla manual, de asemenea, trecerea de la un rezervor la altul. Pentru a descoperi tipul de instalatie potrivit pentru masina ta, intra pe www.optiuneagpl.ro, unde vei avea parte de consultanta si servicii de cea mai buna calitate.

GPL este mai ecologic

Spre deosebire de vehiculele pe baza de benzina sau motorina, GPL este mai putin poluant. Acesta elibereaza mai putin CO2, particule toxice si oxizi de azot, ceea ce iti ofera posibilitatea de a reduce efectul de sera pe care l-ai produce in mod obisnuit, folosind un carburant traditional.

Intr-un moment in care problemele legate de dezvoltarea durabila si de respectarea mediului sunt esentiale pentru viitorul planetei, GPL se dovedeste, prin urmare, o alternativa ecologica de alegere in comparatie cu combustibilii conventionali.

Ofera longevitate masinii tale

Arderea GPL este considerata o adere ”curata”, deoarece nu elibereaza substante care ar putea, in cele din urma, sa ramana drept reziduuri la nivelul motorului – ceea ce este exact opusul in cazul combustibililor traditionali. Prin urmare, alimentarea cu GPL asigura o durata mai mare de viata a motorului si o nevoie mai mica de a-l duce in service pentru reparatii.

Daca te-am pus pe ganduri, Rocar Sion iti sta la dispozitie in cazul in care iti doresti sa afli mai multe despre cum poti participa la reducerea poluarii prin trecerea la un combustibil alternativ. Alege siguranta si eficienta unei instalatii GPL. 

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele