joi, iulie 18, 2024
AcasăAuto/MotoCum îngrijești corect bărcuța de plantat pentru a evita cheltuielile la atelierele...

Cum îngrijești corect bărcuța de plantat pentru a evita cheltuielile la atelierele de reparații

Bărcuța de plantat este o soluție prețioasă pentru pescarii care iubesc pescuitul la crap. Această specie de pește este cunoscută pentru faptul că preferă să se camufleze în locurile înguste sau acoperite de vegetație, unde e imposibil să lansezi. Bărcuța de plantat funcționează pe bază de baterie și merge pe apă fără zgomotul care ar putea alerta peștii.

Iată așadar, câteva sfaturi de la pescarii cu experiență pentru cei care au achiziționat un astfel de dispozitiv.

A întreține niște bărci de pescuit pentru plantat este o treabă nu la îndemâna oricui, dar care trebuie să urmeze o serie de reguli simple. Revizia ,mentenanță și reparațiile unei barcute de Plantat și pescuit sa fie întotdeauna făcute într-un atelier specializat nu de amatori.

  • Reîncărcarea bărcuței de plantat presupune branșarea încărcătorului la o priză, la curent de 220V și apoi la baterie.
  • Ca să întreții corect dispozitivul, atunci clătește-l după fiecare sesiune de pescuit. Elimină resturile de iarbă din elice și îndepărtează bateriile și telecomanda atunci când dispozitivul nu este în funcțiune.
  • Bărcuța de plantat permite momeala de orice tip. De preferat sunt mixurile de hrană, ca să ai mai mari șanse să atragi peștele. Prepară bile din făină cu ou care să aibă un diametru de 2 cm, fierbe-le și așază-le pe urmă în cuva ambarcațiunii.
  • Când sesizezi nereguli ale dispozitivului, cel mai recomandat este să îl lași pe mâna unui specialist sau unui service care va ști exact ce piesă este deteriorată și care e alternativa cu care poate fi înlocuită. Cele mai frecvente nereguli sunt cauzate de baterie sau coroziuni, în cazul în care bărcuța a fost depozitată într-un loc cu umiditate ridicată.
  • Mai bine previi decât să repari. Ai grijă să cureți bărcuța după fiecare utilizare. Nu neglija motoarele. Acestea trebuie de asemenea curățate temeinic și uscate înainte de depozitare. După ce ai finalizat acest pas, amplasează bărcuța într-un loc uscat și sigur până la următoarea sesiune de pescuit. Elimină impuritățile de pe lumini, încarcă bateriile în mod regulat, pentru că astfel vei putea prelungi durata de viață a dispozitivului și să îl ții cât mai departe de service-uri.
  • Păstrează telecomanda departe de umiditate și ploaie, pentru că altfel riști să devină inutilizabilă.
  • Dacă ești începător, atunci poți lua ceva mai ieftin până ce te obișnuiești cu acest nou tip de ambarcațiune. Pe parcurs, după ce prinzi experiență și o poți manevra fără probleme, ar fi indicat să investești într-un produs mai performant. Așa vei reuși să pătrunzi în locurile inaccesibile care te atrag și unde poți obține mai multe capturi.

Pe barciplantat.ro ai la dispoziție cele mai noi tehnologii care te vor ajuta să depășești tiparul clasic de pescuit și să duci pasiunea pentru această îndeletnicire la un nivel de performanță.

Bărcuța de plantat se menține în topul preferințelor în rândul pasionaților de pescuit la crap. De aceea, îngrijirea sistematică este imperativă pentru că doar astfel pot fi evitate micile probleme, care în timp conduc la deteriorări semnificative ce vor impune cheltuieli mari de reparare.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele