marți, decembrie 6, 2022
AcasăFără categorieCum depasesti frica de esec prin intermediul unor cursuri de dezvoltare personala?

Cum depasesti frica de esec prin intermediul unor cursuri de dezvoltare personala?

Se spune ca oamenilor le este mult mai frica de esec decat de fantome. Un studiu efectuat cu cativa ani in urma a notat ca 31% dintre cei 1.083 de adulti intervievati se confrunta cu acest tip de anxietate. In plus, s-a observat ca aceasta frica este mai comuna decat cea de paianjeni, de a fi singur in casa ori decat frica de evenimente paranormale.

In acest context, esecul poate insemna multe lucruri, precum somajul, lipsa confortului financiar sau izolarea sociala. Insa cum poate fi prevenit acest tip de anxietate? La fel ca in cazul altor probleme, cand este posibil, este recomandat ca efortul in aceasta directie sa inceapa de la o varsta timpurie. Acesta este doar unul dintre multele motive pentru care tinerii ar trebui sa se inscrie la programul de cursuri de dezvoltare personala pus la dispozitie de successacademy.ro.

Academia este o „altfel” de scoala care ii ajuta pe elevi sa descopere toate informatiile utile pe care scoala nu le ofera. In plus, Success Academy este singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business.

Atichifobia (numele stiintific pentru frica de esec, cunoscuta drept „boala de esec”) este doar una dintre problemele pe care trainerii din cadrul Academiei le trateaza. Elevii care participa la cursuri de dezvoltare personala invata cum sa isi creasca increderea de sine, cum sa comunice mai eficient cu cei din jur, cum sa se organizeze mai bine si multe altele.

In plus, Success Academy pune accent si pe dezvoltarea skill-urilor lingvistice, motiv pentru care ofera cursuri de dezvoltare personala atat in limba romana, cat si in engleza. In functie de nivelul lor, participantii sunt impartiti in trei grupe: incepator, intermediar si avansat. Acestia au garantia ca, la incheierea anului de studiu, vor fi capabili sa gandeasca si sa se exprime liber in limba engleza.

cursuri de dezvoltare personala

Revenind la frica de esec, trainerii de la Success Academy au organizat cateva sesiuni de curs dedicate exclusiv acestui subiect. Acestia le vor oferi elevilor metode eficiente si trucuri utile pentru a-si creste increderea de sine si a depasi „boala de esec”. Prin intermediul acestora, tinerii devin mai increzatori in fortele proprii si invata cum sa isi puna punctele forte in valoare.

De exemplu, elevii se vor cunoaste mai bine pe ei insisi, ocazie cu care vor descoperi ce ii face pe ei speciali si, mai exact, care sunt diferentiatorii lor. Doar astfel, ei vor intelege ca fiecare om este unic, regula care li se aplica si lor, dar si ca detin toate calitatile de care au nevoie pentru a obtine tot ce isi propun.

In acelasi timp, trainerii Success Academy ofera constant feedback personalizat atat elevilor, cat si parintilor. Din acest motiv, participarea la cursuri de dezvoltare personala va fi un proces diferit pentru fiecare persoana in parte, insa toti absolventii Academiei vor deveni mai increzatori in propriile forte.

Daca vrei sa participi la programul de cursuri de dezvoltare personala, acceseaza platforma online Success Academy si inscrie-te gratuit la o sedinta Demo. Aici vei avea ocazia sa participi la o sesiune de curs demonstrativa, sa ii cunosti personal pe traineri si sa iti dai seama daca acest program ti se potriveste. Fii sigur ca frica de esec poate ramane de domeniul trecutului daca vei participa la aceste cursuri!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente