miercuri, iulie 17, 2024
AcasăEconomicCum alegi o firmă de contabilitate pentru întreprindere individuală?

Cum alegi o firmă de contabilitate pentru întreprindere individuală?

Vrei să începi o nouă afacere și nu știi ce firmă de contabilitate pentru întreprindere individuală să alegi? O întreprindere individuală este o entitate fără personalitate juridică, înființată de un întreprinzător persoană fizică și poate angaja cel mult opt salariați.

Pentru orice tip de firmă este necesară o firmă de contabilitate care să îți organizeze în primul partea financiară, cât și celelalte activități precum: personal, salarizare și înființare firma. Relația cu firma de contabilitate trebuie să fie una deschisă deoarece reprezintă o colaborare pe o perioadă lungă de timp și ai nevoie de persoane pe care te poți baza și în care să ai încredere. Acest aspect este poate cel mai important.

Criterii pentru alegerea unei firme de contabilitate pentru întreprindere individuală

Experiența este un aspect important în alegerea unei firme de contabilitate pentru întreprinderea ta individuală. În orice firmă de contabilitate pot exista contabili juniori, dar aceștia sunt îndrumați și asistați permanent de un expert contabil, iar riscul ca situația ta financiară să fie greșită este unul mic. Ai la dispoziție o echipă de oameni experimentați cu ani de profesie contabilă în spate pe care te poți baza orice nevoie ai avea.

Comunicarea trebuie să fie una eficientă având în vedere că vorbim despre o întreprindere individuală. Aceasta ar trebui să se realizeze în principiu cu persoanele care se ocupă strict de activitatea ta, astfel îi vei putea contacta oricând ai nevoie de consultanță. Dezvoltarea unui business presupune o comunicare permanentă și eficientă cu firma de contabilitate, dar și feedback în permanență pentru a-ți îmbunătăți activitatea și a reduce din costuri.

Portofoliul reprezintă cartea de vizită a oricărei firme de contabilitate. Verifică dacă firma de contabilitate a mai avut colaborări similare cu a ta. Alege o firmă specializată pe mai multe domenii de activitate deoarece ei te vor susține în schimbările și nevoile pe care le anticipează business-ul tău.

Siguranța este un alt motiv pentru care îți recomandăm să alegi serviciile unei firme de contabilitate. Specialiștii din cadrul firmei colaboratoare te vor reprezenta și susține în fața organelor de control atunci când vor exista controale fiscale, iar ei vor răspunde integral pentru situația ta financiară.

Contabilitate digitală – Acest domeniu s-a dezvoltat și adaptat noilor tehnologii pentru a oferi rezultate cât mai rapide, mai eficiente și în timp real. În prezent, o mare parte din procesul contabil este simplificat de diverse softuri. Acest tip de contabilitate îți poate da acces în timp real, de pe orice dispozitiv, la distanță atunci când ai nevoie să îți accesezi documentele și să ceri rapoarte financiare.

Keez este o firmă de contabilitate din București ce se poate ocupă activ de întreprinderea ta individuală și ai acces în timp real la afacerea ta. Pe www.keez.ro ai la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru a decide dacă vrei o colaborare sau nu cu această firmă de contabilitate. Este bine să te informezi înainte de a decide să colaborezi cu o firmă sau alta pentru a lua cele mai bune, mai avizate decizii.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele