sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăCasa si gradinaCum alegi cea mai bună motocoasă pentru curtea ta

Cum alegi cea mai bună motocoasă pentru curtea ta

A avea acces la o curte este un adevărat privilegiu. Fie că este vorba despre curtea casei tale sau despre curtea reședinței de vacanță, acest spațiu este unul care te poate ajuta să te relaxezi și să îți încarci bateriile. Mai ales în diminețile însorite de primăvară sau vară, este o plăcere să pășești pe gazonul tău îngrijit. Doar că, pentru a te bucura de un gazon îngrijit, e necesar să depui ceva efort. Acest efort poate fi mai mult sau mai puțin intens, în funcție de modul în care alegi să îți tunzi iarba din curte sau grădină.

Poți opta pentru variante mai ieftine și mai rudimentare, care vor implica un efort îndelungat și de intensitate ridicată. În același timp, există pe piață și opțiuni de echipamente extrem de eficiente, care vor transforma tunsul gazonului din curte într-un ritual plăcut și chiar foarte comod. Tot ce trebuie să faci este să știi cum și unde să cauți. Cu ajutorul acestui ghid, vei putea descoperi toate caracteristicile esențiale pentru o motocoasă de calitate, numai bună să fie utilizată pe parcursul sezonului cald.

La ce este bună o motocoasă și ce caracteristici sunt esențiale

Motocoasa este una dintre cele mai moderne și practice metode prin care îți poți îngriji gazonul. Ea este verticală și poate fi manevrată cu ușurință, din picioare. Marele avantaj al unei motocoase este reprezentat de faptul că funcționează pe baza unui motor, astfel că efortul depus de cel care o controlează este unul foarte mic. Tot ce trebuie să facă cel care utilizează o motocoasă este să se plimbe cu ea pe întreaga suprafață pe care o dorește tunsă. Aceasta este special concepută pentru a oferi o tăiere eficientă, în așa fel încât gazonul să capete un aspect uniform. Nu toate variantele de motocoasă asigură o funcționare eficientă, astfel că trebuie să analizezi cu deosebită atenție caracteristicile utilajului pe care îl vrei, înainte de a-l achiziționa. Trebuie să ții cont de:

  1. Suprafața curții sau a grădinii tale – dacă ai un spațiu mic de întreținut, adică o suprafață mai mică de 100 de metri pătrați, este de preferat să alegi o motocoasă mică, electrică. Aceasta este ușor manevrabilă, poate fi depozitată cu ușurință și este, de regulă, foarte accesibilă din punct de vedere al prețului. Pentru suprafețele mai mari de 200 de metri pătrați, se recomandă o motocoasă medie, cu motor pe benzină, deoarece acest combustibil va asigura o putere mai mare.
  2. Ce tip de alimentare este necesară – din acest punct de vedere, poți alege între motocoase pe benzină, cu acumulatori și motocoase electrice cu fir. Cele pe benzină au o putere foarte mare și pot acoperi suprafețe extinse, în vreme ce variantele cu acumulatori sunt recomandate pentru grădinile mai mici. Motocoasa electrică cu fir este cea mai ieftină variantă, dar presupune conectarea permanentă la priză și este destul de incomod de utilizat, având și o arie de acțiune restrânsă.
  3. Greutatea motocoasei și volumul rezervorului – trebuie să știi, înainte de a cumpăra o motocoasă, că procesul de utilizare poate fi destul de anevoios, dacă aceasta cântărește foarte mult. Este de preferat să te orientezi către variante care să nu cântărească mai mult de 10 kilograme, dacă vorbim despre o motocoasă pe benzină. De asemenea, ea trebuie să aibă un rezervor cu o capacitate suficient de mare pentru a putea acoperi suprafața necesară, fără a fi nevoie să faci refill pe parcursul procesului.

Cercetând oferta Top Strong, poți descoperi o alternativă de motocoasă pe benzină extrem de avantajoasă. Raider RD-GBC10 cântărește 9 kilograme, are un rezervor cu o capacitate de 1600 ml și vine și cu un cap prelungitor, care te va ajuta să acoperi mai eficient și mai rapid suprafața grădinii tale – totul la un preț extrem de convenabil!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente