marți, decembrie 6, 2022
AcasăImobiliareCum alegem elementele de mobilier living in functie de spatiu

Cum alegem elementele de mobilier living in functie de spatiu

Indiferent ca este vorba despre amenajarea unei noi locuinte sau reamenajarea casei unde deja locuiti, achizitionarea de mobilier living nu va fi niciodata simpla. Lucrurile devin cu atat mai dificile cu cat nu sunteti singura persoana care ia parte de procesul de decizie. Parerile pot fi impartite, gusturile diferite, iar in lipsa unui compromis, puteti avea batai mari de cap.

Reamenajarea zonei de living sau achizitia unei noi piese de mobilier pentru aceasta camera, cum ar fi cazul unei canapele, poate pare mai simpla decat amenajarea de la 0. La prima vedere am putea considera acest lucru, tinand cont de faptul ca avem restul elementelor decorative care ne inspira la ceva. Dar la ce?

O data ce incepem demersurile privind analiza pietei, constantam ca draperiile pe care le avem nu s-ar potrivi cu nuanta canapelei, iar modelul acesteia este prea modern pentru mobila. Bugetul nu permite o reamenajare totala, iar atentia trebuie sa se focuseze spre singurul produs de care avem o reala nevoie.

Mergand pe acelasi exemplu anterior, al achiztiei de canapea, in primul rand trebuie sa stabilim lungimea exacta. Daca sunt obiecte de decor la care dorim sa renuntam este momentul; le putem inlocui cu succes pe parcurs cu altele noi, minimaliste. Astfel, putem castiga spatiu in cazul in care schimbarea canapelei se bazeaza pe acest motiv.

Functionalitatea acesteia este, de asemenea, extrem de importanta. Frecventa cu care se va utiliza va va ajuta in decizia de a opta si pentru functia de extensie. In acest caz, va trebui sa luati in calcul faptul ca preturile pot sa varieze intr-o proportie foarte mare.

Daca sunteti in cautare de piese de mobilier, precum comoda TV sau dulapurile suspendate, orientati-va in functie de compartimentare. Daca sunt multe obiecte pe care doriti sa le depozitati pe rafturile sau in sertarele acestora, alegeti un mobilier compact. Dimensiunile pot varia, de asemenea, in functie de necesitatea dumneavoastra.

Calitate superioara pentru canapelele din mobilier living

Indiferent de dimensiunea pe care o elegeti pentru piesele de mobilier, pentru a evita o investite pe scurta durata, calitatea este esentiala. In cazul unei canapele, des utilizate, de o calitate indoilenica, va trebui sa va asteptati ca in scurt timp sa o luati de la capat. Astfel, noua achizitie nu este decat o ameliorare a problemei, dar nu rezvolarea in sine.

Un mobilier living calitativ se poate observa dinainte de a citi caracteristicile acestuia. Cele mai recomandate modele de canapele, in special cele utilizate frecvent pentru somn, sunt cele cu structura metalica. Rezistenta acestora este incomparabila, iar defectiunile pot aparea doar la balamale. Avantajul aici este ca marea majoritate a magazinelor au o garantie de aproximativ 2 ani pentru astfel de vicii de fabricatie.

Functia de extensie este un alt semn al calitatii produsului pe care il testati. Canapeaua trebuie sa devina extensibila intr-un timp foarte scurt, fara a necesita interventia a doua persoane si fara a face un zgomot deranjant. Sistemul de extensie calitativ are un mecanism foarte bun pus la punct pentru a face posibile toate aceste lucruri.  

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente