joi, decembrie 1, 2022
AcasăSportCSU Craiova are meci cu Rapidul pe National Arena

CSU Craiova are meci cu Rapidul pe National Arena

CSU Craiova va juca în această seară cu Rapidul pe Arena Națională. Între olteni și rapidiști este o dispută de orgolii foarte veche. Până când Craiova să aibă echipă în „A”, unii olteni, ajunși mai des pe la București, țineau cu Rapidul.

Campionatul Ligii I a ajuns la etapa a VII-a. CSU are trei victorii și trei înfrângeri, ceea ce nu este prea satisfăcător. Craiovenii și-ar dori mulți suporteri la București. Totuși, cine cunoaște pasiunile fotbalistice ale Olteniei, știe că CSU e numită „clona”. Majoritatea oltenilor țin în realitate cu FCU Craiova 1948, echipa finanțată de familia lui Adrian Mititelu.

CSU nu e la inima tuturor oltenilor. Rivala sa, U Craiova 1948 a promovat în Liga I

Este foarte posibil ca o eventuală înfrângere a celor de la CSU să provoace mai multă bucurie în Bănie, decât o victorie.

Mulți suporteri nu s-au împăcat cu faptul că Universitatea Craiova a fost dezafiliată, iar Lia Olguța Vasilescu a preferat, ca primar, să susțină crearea unei alte echipe, decât să continue alături de Adrian Mititelu.

În 2012, Lia Olguța Vasilescu a câștigat mandatul de primar al Craiovei, purtând tricoul echipei care a fost dezafiliată și a apărut alături de Adrian Mititelu. Chiar dacă la Craiova, Primăria a construit în timpul mandatelor sale un stadion nou pe locul vechiului stadion „Central”-„Ion Oblemenco”, mulți suporteri nu s-au împăcat cu atitudinea primăriței.

În plus, crezând că sunt pe moșia personală, cum zic oltenii, cei din administrația Craiovei nu au lăsat echipa lui Mititelu să se pregătească pe arenele Craiovei și nici să joace pe stadionul cel nou. Asta, ca și cum stadionul ar fi fost cu banii aduși de acasă.

În plus, U Craiova 1948 a intrat în Liga I. CSU ocupă locul 7, iar U Craiova 1948 locul 10. Rapid este pe poziția a doua.

Așadar, orgoliile în Bănie sunt mari. CSU nu a reușit să aibă suporteri mai mulți decât U Craiova 1948. Chiar dacă stă puțin mai bine în clasament, decât rivala sa, Rapidul pleacă în mod cert ca favorită.

O înfrângere cu Rapidul va îndepărta CSU de evitarea play-out-ului dar și de șansa de a se menține drept echipa fanion a Olteniei, așa cum speră echipa managerială și suporterii lor.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente