sâmbătă, august 13, 2022
AcasăȘtiri din OlteniaCraiova măturată de o furtună și inundată de o ploaie teribilă. Primăria...

Craiova măturată de o furtună și inundată de o ploaie teribilă. Primăria Craiovei ridică din umeri

Craiova a fost măturată acum câteva ore de o puternică furtună. Mai multe acoperișuri de pe blocuri au fost măturate de vijelia puternică iar cei 60 litri de apă pe metru pătrat căzuți ca urmare a unei ploi violente au inundat străzile.

Faptul că Primăria aruncă vina pe asociațiile de proprietari care nu sunt decât niște CAP-uri care adună voturi pentru PSD în campanii electorale este o glumă proastă. Primăria a spus că asociațiile de proprietari ar fi autorizat acoperișuri pe blocuri fără autorizații de construcție.

Primăria Craiova a auzit de Inspectoratul de Stat în construcții? Păi oare asociațiile de proprietari au construit acoperișuri pe blocuri așa de capul lor fără autorizații? Acele firme de construcții nu cumva au avut „spate” de la primărie?

Evident, plângerile penale ale craiovenilor care s-au trezit cu acoperișul blocului peste mașinile din parcare vor deschide o cutie a Pandorei. Sunt stâlpi de beton din rețeaua publică de iluminat căzuți peste mașini în parcări. Pe ăștia tot asociațiile de proprietari i-au pus?

Primăria, mai deunăzi a pus gând rău curcilor și găinilor din Craiova. Cică să nu mai crești păsări de curte în curțile din Craiova. Așa sună un Regulament al Primăriei Craiova care te face să râzi..

Măi, oameni buni, mulți dintre noi am umblat ani de zile la Piața Centrală, la Cățeaua Leșinată, la Piața Gării, La Trenul Pierdut, la Târgul din ziua de luni din Romanești când era! Craiova aratră ca o comună rurală cu niște blocuri în mijloc. Lăsați abureala aia cu Grădina Botanică, cu destinație turistică mai tare decât Roma sau Paris… astea sunt vrăjeli de peremistă convertită la pesedism.. Craiovenii nu cred ei tot ce se postează pe Facebook de către Primărie.. sunt olteni… ce dracu…

Eliza Opran, Brestei, Fermierului, Fulgerului, Bariera Vâlcii, Bordei, Romanești, Popoveni, Râului, Fața Luncii sunt zone cu case unde lumea are doar curent, cablu și apă curentă. Pe alocuri și asfalt. În rest, în ciuda unor case frumoase, aspectul acestor străzi este unul rural. Adică oamenii și-au făcut singuri confortul, dar de la poarta lor începe mediul rural. Orașul începe undeva mai încolo…

Oare Primăria nu se gândește că acele construcții, mă refer la acoperișurile care au zburat peste mașini nu s-au construit așa singure?

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente