sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăStiri DoljCraiova începe pregătirea căsuțelor pentru Crăciun

Craiova începe pregătirea căsuțelor pentru Crăciun

Primăria Craiova a început să pregătească în Piața Mihai Viteazul construirea căsuțelor pentru Crăciun. Deja a început instalarea celor 1 milion de beculețe și decorațiuni pentru Crăciun Primăria consideră că acel consum generat d eaceste instalații nu va afecta cponsumul general al orașului.

Primarul Craiovei a declarat în mass-media: „ Consumul este foarte mic la instalaţiile de iluminat pentru sărbători. Anul trecut a fost un consum de 11.500 KWh, pe lună. Am plătit suma de 20.000 de lei pentru toată perioada în care au fost aprinse, adică o sumă foarte mică. În plus, primăria plăteşte doar montarea şi demontarea întregii instalaţii, pentru că firma care se ocupă cu iluminatul public în Craiova este obligată, prin contract, să vină cu aceste instalaţii. Nu accept, sub nicio formă să nu avem iluminat de sărbători. Asta pentru că anul trecut am fost pe locul şase între Târgurile de Crăciun de vizitat în Uniunea Europeană şi vrem să ne menţinem în top.

Am avut anul trecut foarte mulţi turişti care au venit la Craiova. La hoteluri nu era niciun loc liber în luna decembrie. A fost vorba despre turişti români, nu foarte mulţi din străinătate. Sunt multe voci care spun că eu mi-am pus în cap să extind iluminatul de sărbători şi să nu fac economie la energia electrică. Nu din asta se face economie! Toate beculeţele funcţionează cu aceeaşi cantitate de energie electrică cu care funcţionează 12 calorifere electrice”

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente