Federația Română de Scrimă, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, Inspectoratul Școlar Județean Dolj și Asociația Județeană de Scrimă Dolj organizează luni, 8 septembrie 2014, începând cu ora 11, în Piața “Mihai Viteazul” din Craiova, acțiunea “Caravana Scrimei Românești”.

În cadrul manifestării vor avea loc demonstrații de scrimă de către foști și actuali campioni ai scrimei românești, anunțându-și participarea și sportivii de la Liceul cu Program Sportiv “Petrache Trișcu”, Clubul Sportiv Municipal Craiova și Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

Menționăm că acțiunea care se va desfășura în Bănie face parte dintr-un program mai amplu organizat de către Federația Română de Scrimă, în perioada 31 august – 9 septembrie. Program presupune acțiuni de promovare a scrimei și de atragere a unui număr cât mai mare de copii către acest sport. Popularizarea acestui sport se realizează în 11 orașe din țară: Slobozia, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Craiova, Brașov și Râșnov. Printre personalitățile care vor participa la acțiunea de la Craiova, amintim pe Ana Maria Brânză, Tiberiu Dolcineanu, Simona Gherman sau Mihai Covaliu. (S.M.)

Au văzut: 94

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *