joi, decembrie 1, 2022
AcasăFără categorieCraiova: Acțiunea “Caravana Scrimei Românești”

Craiova: Acțiunea “Caravana Scrimei Românești”

Federația Română de Scrimă, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, Inspectoratul Școlar Județean Dolj și Asociația Județeană de Scrimă Dolj organizează luni, 8 septembrie 2014, începând cu ora 11, în Piața “Mihai Viteazul” din Craiova, acțiunea “Caravana Scrimei Românești”.

În cadrul manifestării vor avea loc demonstrații de scrimă de către foști și actuali campioni ai scrimei românești, anunțându-și participarea și sportivii de la Liceul cu Program Sportiv “Petrache Trișcu”, Clubul Sportiv Municipal Craiova și Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

Menționăm că acțiunea care se va desfășura în Bănie face parte dintr-un program mai amplu organizat de către Federația Română de Scrimă, în perioada 31 august – 9 septembrie. Program presupune acțiuni de promovare a scrimei și de atragere a unui număr cât mai mare de copii către acest sport. Popularizarea acestui sport se realizează în 11 orașe din țară: Slobozia, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Craiova, Brașov și Râșnov. Printre personalitățile care vor participa la acțiunea de la Craiova, amintim pe Ana Maria Brânză, Tiberiu Dolcineanu, Simona Gherman sau Mihai Covaliu. (S.M.)

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente