sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăFără categorieConsultanță fonduri europene - colaborează cu un specialist pentru afaceri de succes

Consultanță fonduri europene – colaborează cu un specialist pentru afaceri de succes

Pentru atragerea fondurilor europene și asigurarea unei reușite în ceea ce privește înaintarea cererii, este necesar să apelezi la un specialist în domeniu, cunoscut drept consultant fonduri europene. Acesta te va ajuta în elaborarea și depunerea tuturor documentelor necesare, dar îți va fi alături și pe durata implementării și monitorizării proiectului. Nu te ajută dacă ai o idee bună de afacere, dacă dosarul tău este incomplet ori nu știi cum să-l îmbunătățești, astfel încât să ți se aprobe cererea. Este mult mai ușor să colaborezi cu un profesionist, iar tu să te ocupi de alte aspecte importante.

A pune bazele unei afaceri îți va necesita întreaga atenție și nu vei mai fi capabil să te ocupi și de documentele pentru dosarul de finanțare. Ca atare, iată de ce să beneficiezi de consultanta pentru fonduri europeneꓽ

Consiliere în elaborarea și depunerea dosarului

Vei primi sfaturi și consiliere pentru a așterne în scris ideea ta de afacere, astfel expertul îți va fi alături în redactarea și depunerea dosarului. Există numeroase cazuri în care propunerile de business-uri sunt excelente, cu un viitor strălucit, dar care ajung să nu fie aprobate din cauza prezentării incorecte sau incomplete ori din pricina nejustificării anumitor aspecte. După ce documentele au fost depuse, este posibil să fii nevoit să trimiți alte acte, iar aici intervine din nou ajutorul unui consultant în accesarea fondurilor europene.

Consultant fonduri europene – expertul ce cunoaște normele în vigoare

Mulți consideră faptul că partea grea se termină odată cu depunerea documentelor și aprobarea dosarului, dar realitatea este că munca dificilă abia acum începe, iar implementarea proiectului trebuie să se facă ținându-se cont de normele în vigoare. Astfel, consultantul pentru fonduri europene se va ocupa de acest aspect. Să luăm un exemplu concret, dorești achiziționarea anumitor echipamente și este nevoie să discuți cu firmele agreate.

Și în această situație firma de consultanta pentru accesarea de fonduri europene îți va fi de un real folos. Mai mult, va exista necesitatea completării anumitor documente în fiecare etapă a implementării proiectului, iar acest fapt va fi un mare consumator de resurse. Prin urmare, a apela la un specialist reprezintă un alt beneficiu pentru tine.

Pe lângă implementare, expertul se va ocupa și de monitorizarea proiectului, deoarece după pasul implementării, este nevoie de trimiterea unor rapoarte care prezintă evoluția afacerii. Acest pas este deosebit de important, deoarece documentele justificative arată cu exactitate modalitatea prin care resursele financiare primite prin accesarea fondurilor europene au fost cheltuite și dacă acestea contribuie la creșterea valorii companiei.

Servicii consultanta fonduri europene – multiplele avantaje pe care le au

Un consultant fonduri europene te va ajuta în redactarea și depunerea dosarului, dar îți va fi alături și în etapele care vor urma, inclusiv în implementare, efectuarea achizițiilor și justificarea acestora. Știm cu toții faptul că România este sinonimă cu birocrația, de aceea și în vederea accesării fondurilor vei avea nevoie de multe documente, iar un expert le poate obține în locul tău.

Dacă apelezi la un profesionist, nu va trebuie decât să te ocupi de alte lucruri importante pentru viitoarea ta afacere, deoarece acesta își va arăta utilitatea în cele mai multe etape ale înființării proiectului tău. De asemenea, nu uita faptul că deși ideea ta de business poate avea un excelent potențial de dezvoltare, ai nevoie de prezentarea unui dosar care să cuprindă toate actele, iar procurarea acestora va rămâne în sarcina consultantului. În ciuda faptului că accesarea fondurilor europene este o soluție bună pentru IMM-uri, obținerea acestora poate fi destul de anevoioasă, mai ales dacă nu știi de unde să începi. Ca atare, a colabora cu un specialist este o decizie excelentă.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele