luni, decembrie 4, 2023
AcasăComunicate de presaConferința de lansare a proiectului „Leadership Academy”

Conferința de lansare a proiectului „Leadership Academy”

Chiar de la lansarea inițiativei de formare a „North American Economic Club” la Timișoara, unul dintre proiectele strategice care au fost propuse centrului universitar timișorean, alături de Universitatea de Vest din Timișoara, a vizat realizarea unei școli superioare de leadership, orientate către realizarea specializării inteligente a viitorilor lideri, pe baza transferului de experiențe de valoare și a preluării modelelor de leadership apreciate și recunoscute în comunitate.

Preluând acest obiectiv major, UVT, în colaborare cu „North American Economic Club”, a lansat astăzi „Leadership Academy”, un produs educațional care promite o spectaculoasă călătorie de formare, descoperire și transformare, pentru dezvoltarea viitorilor lideri. „Leadership Academy” s-a structurat în jurul unui program modern și dinamic care are ca obiectiv dezvoltarea competențelor studenților, ori ale absolvenților din centrul universitar timișorean, pe parcursul mai multor întâlniri cu specialiști din domeniu.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, a transmis: „Leadership Academy se adresează tinerilor studenți sau absolvenți din centrul universitar timișorean, indiferent de universitatea sau specializarea în care cursanții și-au realizat pregătirea universitară de bază. Fiind o școală superioară de leadership, academia își propune atragerea studenților sau absolvenților care s-au pregătit în ciclul licență sau sunt la master în oricare universitate sau la oricare program de studii, pentru că, indiferent de specializarea inițială, viitorii practicieni ai afacerilor din regiunea noastră vor avea nevoie de capacitățile de management și conducere avansată pe care Leadership Academy le va forma”.

Din partea boardului NAEC, domnul Adrian Bădescu a subliniat: „Clubul Economic Nord-American din Timișoara și-a asumat implicarea în viața comunității și realizarea unui proiect educațional major, alături de UVT. Suntem foarte bucuroși să aducem în spațiul public acest concept educațional bazat pe transferul de experiențe dinspre mediul de afaceri, pentru formarea viitorilor lideri, beneficiind de tradiția și puterea exemplului managerilor de companii nord-americane prezente în Timișoara, actuali lideri de succes, care au înțeles importanța implicării în acest cadru ambițios. Îi invităm pe tinerii care își doresc o carieră în leadership să nu ezite și să se înscrie la cursurile Leadership Academy, o școală pentru viitorul lor.

Înscrierile sunt deschise până în 19 mai, ora 18, și se realizează prin transmiterea unei aplicații sub forma unei scrisori de intenție ori a unui mesaj video la adresa de e-mail leadership@e-uvt.ro, aplicațiile fiind necesare pentru selecția finală a viitorilor cursanți.

La evenimentul de lansare au participat reprezentanți ai UVT și membrii ai board-ului NAEC: prof.univ.dr. Flavia Barna (prorector UVT responsabil cu parteneriatele instituționale și comunitatea de Alumni), Dan Copocean (director general Kimball Electronics, vicepreședinte NAEC), Ovidiu Ambruș (director general Litens Automotive, vicepreședinte și fondator NAEC), Adrian Bădescu (consul onorific al Mexicului, vicepreședinte și fondator NAEC), Horațiu Pîrvulescu (partner și director regional Deloitte, fondator NAEC, membru al boardului NAEC), prof.univ.dr. Loredana Pungă (UVT, membru al boardului NAEC), avocat Anton Iuhasz (Casa de avocatură Iuhasz, membru al boardului NAEC), conf.univ.dr. Coralia Sulea (UVT).

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Ultimele