Food&Hospitality Expo 2024: CarmOlimp și OmniaGusti impresionează cu noi concepte

Inovația momentului – conceptul ready to heat by Carmolimp! Conceptul ready to heat, celebrele ciorbe la pungă ale Carmolimp, vin la București la Food Service & Hospitality Expo, 16-18 noiembrie, hala Laminor. După ce a dus micii românești pe Broadway, Carmolimp aduce ciorbele în centrul capitalei. Timp de 3 zile, în cadrul expoziției din Hala … [Read more…]

Acces Gratuit la Networking și Inovații în FoodService, Doar la Expo 2024

FoodService & Hospitality Expo își deschide porțile la Hala Laminor, Sector 3, București. Timp de trei zile, între 16 și 18 noiembrie, expoziția va reuni peste 250 de expozanți români, 60 de expozanți internaționali și 4 pavilioane de țară, constituind o platformă inedită de networking, descoperire a ultimelor tendințe și inovații, pe lângă nenumărate oportunități … [Read more…]

Profeco inovează piața fertilizanților prin produse organice și tehnologii de ultimă generație

În ultimii ani, fermierii români se confruntă cu perioade de secetă prelungită, dar și cu creșterea prețurilor inputurilor agricole. Pe de altă parte, planurile Uniunii Europene prevăd reducerea cu 20% a îngrășămintelor chimice utilizate până în 2030. În aceste condiții, agricultorii caută activ soluții alternative, care să nu le diminueze însă nivelul și calitatea recoltelor. … [Read more…]

Saint-Gobain România: Dezvoltarea Facilităților De Producție La Turda

Saint-Gobain România anunță finalizarea cu succes a celei de-a doua linii de producție a plăcilor de gips-carton la Turda, după încheierea testelor de producție ce au debutat la finalul anului trecut și a unui program complex de recepție a lucrărilor. Rezultat al unei investiții de peste 50 de milioane euro, noua linie marchează și aniversarea, … [Read more…]

Cat de simpla este utilizarea prafului de inghetata?

In lumea dulciurilor, acest praf de inghetata reprezinta o inovatie minunata si practica pentru a va bucura de deserturile preferate intr-un mod rapid si usor. Aceste produse versatile aduc avantaje considerabile in prepararea deserturilor, fiind apreciate atat de bucatari amatori cat si de profesionisti din domeniul gastronomic. Iata de ce acest praf de inghetata ar … [Read more…]

SAINT-GOBAIN ROMÂNIA DĂ STARTUL UNEI NOI EDIȚII A COMPETIȚIEI „SAINT-GOBAIN NATIONAL TROPHY”

Saint-Gobain România dă startul unei noi ediții a „Saint-Gobain National Trophy”, o competiție adresată constructorilor, arhitecților și fațadierilor din România care sunt încurajați să înscrie în concurs proiectele de excepție realizate începând cu anul 2020 și care vor fi finalizate până la 31 decembrie 2024.  Saint-Gobain National Trophy Romania este un eveniment unic, o şansă … [Read more…]

AVBS Broker de Credite: scade interesul pentru Noua Casă și cresc creditele ipotecare și cele de nevoi personale

AVBS a intermediat în 3 luni credite ipotecare în valoare de 61.5 milioane de lei Primul trimestru al anului aduce schimbări în tendințele de piață: tot mai mulți români accesează creditele de nevoi personale, în timp ce interesul pentru programul „Noua Casă” și al creditelor pentru persoane juridice a scăzut vertiginos. Creditele ipotecare rămân, însă, … [Read more…]

Ecovillas: Preturile imobilelor pot creste cu pana la 40% in urmatorii 5 ani

Zona Pipera, un pol al noilor investiții imobiliare și o atracție pentru viitorii proprietari. Cererea pentru segmentul premium-high class este în creștere an de an. În următorii 5 ani putem asista la o ofertă tot mai mare de locuințe noi livrate, dar și o creștere a prețurilor pe metrul pătrat de 30-40%. În aceste zone … [Read more…]