Cum a Câștigat Oradea Titlul de Destinație Turistică de Top în România

În cursul zilei de miercuri, Secretarul General al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România, Corina Martin, împreună cu Secretarul General adjunct al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Danut Bogdan, au avut o întâlnire de lucru cu City Managerul Oradea și Președinte  al Visit Oradea, organizația care promovează Oradea ca Destinatie. Corina Martin : “Oradea … [Read more…]

Vineri, 22 Noiembrie: Chocolate Saga de Crăciun 2024 Debutează la Sala Polivalentă din București

Mâine, 22 noiembrie 2024, ciocolatierii români își lansează colecțiile de dulciuri și cadouri pentru sărbătorile de iarnă,  la Sala Polivalentă din București. Expoziția va fi deschisă de vineri până duminică. Festivalul Chocolate Saga deschide sezonul cadourilor cu o ediție de Crăciun a evenimentului, la Sala Polivalentă din București și va reuni cele mai mari nume … [Read more…]

Ecovillas Inovează Piața Imobiliară prin Dezvoltări Boutique – Atractivitatea Locuințelor Restrânse

În ultimii ani, Ecovillas Company s-a axat pe construirea unor comunități restrânse, formate din 10-20 de familii, care să asigure un echilibru între intimitatea unei case proprii și accesul la facilități comune. Această schimbare de direcție reflectă dorința familiilor de a economisi timp, energie și resurse financiare, în condițiile în care construirea unei case de … [Read more…]

Food&Hospitality Expo 2024: CarmOlimp și OmniaGusti impresionează cu noi concepte

Inovația momentului – conceptul ready to heat by Carmolimp! Conceptul ready to heat, celebrele ciorbe la pungă ale Carmolimp, vin la București la Food Service & Hospitality Expo, 16-18 noiembrie, hala Laminor. După ce a dus micii românești pe Broadway, Carmolimp aduce ciorbele în centrul capitalei. Timp de 3 zile, în cadrul expoziției din Hala … [Read more…]

Acces Gratuit la Networking și Inovații în FoodService, Doar la Expo 2024

FoodService & Hospitality Expo își deschide porțile la Hala Laminor, Sector 3, București. Timp de trei zile, între 16 și 18 noiembrie, expoziția va reuni peste 250 de expozanți români, 60 de expozanți internaționali și 4 pavilioane de țară, constituind o platformă inedită de networking, descoperire a ultimelor tendințe și inovații, pe lângă nenumărate oportunități … [Read more…]

Profeco inovează piața fertilizanților prin produse organice și tehnologii de ultimă generație

În ultimii ani, fermierii români se confruntă cu perioade de secetă prelungită, dar și cu creșterea prețurilor inputurilor agricole. Pe de altă parte, planurile Uniunii Europene prevăd reducerea cu 20% a îngrășămintelor chimice utilizate până în 2030. În aceste condiții, agricultorii caută activ soluții alternative, care să nu le diminueze însă nivelul și calitatea recoltelor. … [Read more…]

Saint-Gobain România: Dezvoltarea Facilităților De Producție La Turda

Saint-Gobain România anunță finalizarea cu succes a celei de-a doua linii de producție a plăcilor de gips-carton la Turda, după încheierea testelor de producție ce au debutat la finalul anului trecut și a unui program complex de recepție a lucrărilor. Rezultat al unei investiții de peste 50 de milioane euro, noua linie marchează și aniversarea, … [Read more…]

Cat de simpla este utilizarea prafului de inghetata?

In lumea dulciurilor, acest praf de inghetata reprezinta o inovatie minunata si practica pentru a va bucura de deserturile preferate intr-un mod rapid si usor. Aceste produse versatile aduc avantaje considerabile in prepararea deserturilor, fiind apreciate atat de bucatari amatori cat si de profesionisti din domeniul gastronomic. Iata de ce acest praf de inghetata ar … [Read more…]