joi, iunie 13, 2024
AcasăComunicate de presaComunicat de presa – Festivalul “Gratarul din Balcani”

Comunicat de presa – Festivalul “Gratarul din Balcani”

Primaria VIDELE a organizat weekendul trecut trei evenimente deosebite la care au participat nu doar locuitorii orasului Videle, ci si persoane venite din proximitate. Astfel, acest ultim sfarsit de saptamana a adus in orasul Videle o multime de momente memorabile atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Vineri, s-au desfasurat activitatile dedicate celor mici. Printre acestea se numara sculptatul in dovleci, jocuri cu animatorii si mascotele, concursuri de desenat cu creta pentru cei talentati si cursa cu sacii. De asemenea in urma extragerilor au fost premiati 81 de copii,  cel mai norocos castigand o trotineta.

Sambata, participantii s-au bucurat de mancarea traditionala expusa de producatorii locali si nu numai, in cadrul Festivalului “Gratarul din Balcani”. Tot sambata, invitatul special, castigator Masterchef- Ciprian Ogarca, ne-a bucurat cu prezenta si cu organizarea concursurilor culinare, la care cei mai indemanatici au castigat premiile puse in jos de expozantii Palmyra Events si Firma Balasescu. Duminica au urcat pe scena artisti deosebiti, printre acestia numarandu-se Dinu Maxer, Ansamblul Folcloric “Ciobanasul”, Ansamblul Folcloric “Posada” si ansamblul Folcloric “Burnasul”. Nu au lipsit nici momentele artistice puse in scena de Ansamblul “Ludo Mlado”, Bulgaria.

Organizatorii continua seria de evenimente si in zilele de 29 si 30 octombrie cu alte surprize!

Toate evenimentele desfasurate fac parte din proiectul “Tales of culture, history and nature”, finantat prin programul INTERREG V-A Romania-Bulgaria, Axa Prioritara 2: O regiune verde.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele