vineri, decembrie 8, 2023
AcasăAdvertorialCombate efectele dăunătoare ale luminii albastre prin intermediul unor ochelari cu protecţie...

Combate efectele dăunătoare ale luminii albastre prin intermediul unor ochelari cu protecţie pentru calculator

Propriile noastre dispozitive electronice, indiferent că vorbim despre smartphone, laptop sau tabletă, emit cantităţi surprinzătoare de lumină albastră artificială. Acest tip de lumină nocivă la care ne expunem pentru o perioadă îndelungată de timp în fiecare zi este de cele mai multe ori cea responsabilă de apariţia anumitor simptome, precum vederea înceţoşată, senzaţia de ochi uscaţi şi iritaţi, durerile de cap, de umeri şi de gât sau chiar tulburarea somnului, întrucât are capacitatea de a inhiba până şi producţia de melatonină.

Ce este lumina albastră şi cum ne putem proteja împotriva ei

Lumina albastră reprezintă acea porţiune din spectrul de lumină vizibilă, care se remarcă prin cele mai mici lungimi de undă şi prin cea mai mare energie. Aceasta tinde să varieze în intensitate, motiv pentru care creează o reflexie neplăcută, reducând contrastul la nivel vizual şi claritatea, în special atunci când folosim în exces dispozitivele digitale. Un număr foarte mare de medici oftalmologici susţin faptul că singura metodă de protecţie posibilă împotriva luminii albastre sunt filtrele interpuse între sursele acestei lumini şi ochii noştri. În acest sens, este recomandat să purtăm o pereche de ochelari cu protecţie pentru laptop, telefon sau tabletă, prevăzuţi cu lentile menite să filtreze şi să echilibreze o cantitate importantă de lumină albastră artificială pe care o emit ecranele dispozitivelor noastre electronice.

Optează pentru o pereche de ochelari cu rol de protecţie

Prin urmare, dacă eşti în căutarea unor ochelari pentru PC performanţi, care să te ajute să previi oboseala oculară şi care să blocheze un procent mare din lumină albastră emisă de către propriile device-uri, merită să vizualizezi ofertele disponibile în cadrul magazinului online Gunnar Optiks. Aici vei găsi o gamă diversificată de modele de ochelari pentru PC, care datorită culorii şi filtrelor aplicate lentilelor, au rolul de a bloca în mod semnificativ lumina albastră artificială sau razele UV, atenuând efectul de reflexie şi protejând pe deplin vederea. De asemenea, ochelarii marca Gunnar au un design practic, cu lentile curbate, pentru a limita curenţii de aer din jurul ochilor, prevenind în acest fel iritarea acestora. 

Nu în ultimul rând, un alt avantaj de care te poţi bucura în cadrul magazinului online Gunnar Optiks este acela că poţi proba ochelarii cu protecţie pentru laptop sau PC înainte să-i cumperi, datorită funcţiei Virtual Try On disponibilă, care îţi oferă ocazia unică de a testa în mod virtual perechea de ochelari care te interesează şi pe care vrei să o comanzi ulterior. Aşadar, acum e momentul să dai startul unei sesiuni de shopping ca la carte! Alege Gunnars atunci când ai nevoie de ochelari pentru PC!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Ultimele