sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăActualClinica de Oncologie de la SJU Craiova se modernizează

Clinica de Oncologie de la SJU Craiova se modernizează

Clinica de Oncologie de la SJU Craiova se modernizează conform planului estimat de autorități.

 Finisajele interioare de la etajele 3 și 4 au fost realizate. Pasul următor pentru Clinica de Oncologie a SJU Craiova este reprezentat de instalarea echipamentellor medicale și obiectelor sanitare.

Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile a declarat:

„Se lucrează într-un ritm foarte bun pe șantierul deschis în clădirea în care funcționează Clinicile de Oncologie și Dermatologie, din curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. În interior, se execută lucrări specifice la toate etajele, dar cele mai avansate sunt cele de la etajele 3 si 4, acolo unde s-au încheiat finisajele interioare și urmează să se instaleze echipamentele și obiectele sanitare. La exterior, fațada principală a fost finalizată, în timp ce fațada secundară se află în stadiul de realizare a termoizolației”.

Până în iarnă, ar urma să fie demarate lucrările la aripa a 2-a a clădirii.

Lucrările la Clinica de Oncologie sunt realizate prin proiectul „Lucrări de intervenție pentru creșterea eficienței energetice, a rezistenței și stabilității clădirii publice (Corp C2) situate în Str. Tabaci, nr. 1, Municipiul Craiova, județul Dolj“. Finanțarea este din bani europeni, iar contractul a fost încheiat la finele anului trecut. Câștigătoarea contractului de execuție a fost societatea Team World Construct SRL. Valoare proiectului este de 10.935.813,66 lei, cu TVA. Lucrările vor dura 24 de luni.

Bolnavii oncologici sunt printre cei mai afectați ca urmare a pandemiei de Covid 19, Înainte de pandemie, ei aveau probleme cu schema de tratament, Clinica modernizată la Ceraiova îi va ajuta pe bolnavii oncologici din Dolj.

Lucrările de modernizare la spitale sunt cele mai importante. Spitalele sunt vechi, cele mai noi depășind cincizeci de ani.

Autoritățile din Dolj speră ca bolnavii oncologici să aibă parte de o îngrijire eficientă. Aceasta este posibilă după darea în folosință a clinicii reabilitate.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente