vineri, aprilie 12, 2024
AcasăLocaleStiri GorjCine la shopping se răsfață, voucher dublu agață, la Shopping City Târgu...

Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață, la Shopping City Târgu Jiu

În apropierea sărbătorilor de Paște, Shopping City Târgu Jiu își invită vizitatorii să se lase inspirați de atmosfera caldă și colorată de primăvară și să aleagă darurile perfecte pentru cei dragi. Centrul comercial le-a pregătit oferte și reduceri de până la 50%, experiențe de shopping în condiții de maximă siguranță și posibilitatea de a câștiga vouchere cu valoarea dublă a cumpărăturilor de Paște.

Câștigă un voucher cadou cu valoare dublă, prin înscriere online

De Paște, Shopping City Târgu Jiu le oferă clienților care fac cumpărături de minimum 100 lei șansa de a câștiga vouchere perfecte pentru propriul răsfăț sau pentru a fi făcute cadou. În perioada 15-29 aprilie, participanții se pot înscrie exclusiv online, pe www.shoppingcitytargujiu.ro/voucherul-dublu la tragerea la sorți din cadrul campaniei „Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață”. Aceștia pot câștiga un voucher de cumpărături cu valoare dublă față de bonul înscris în concurs.

Oferte și reduceri de până la 50%, pentru mai multe cumpărături de sezon

Cadoul perfect este mai ușor de găsit atunci când clienții pot profita de oferte atrăgătoare la magazinele de îmbrăcăminte, încălțăminte, cosmetice și multe altele. Astfel, la Lee Cooper, Marelbo, B&B (până pe 18 aprilie), GRID (25 aprilie) și Smyk (până pe 2 iunie), vizitatorii se pot bucura de până la 50% reducere la produsele selectate, în timp ce H&M oferă până la 70% discount la o gamă de articole (până pe 18 aprilie). Discount-uri de până la 40% au pregătit și magazinele Orsay, CCC și Kendra (până pe 18 aprilie). Triumph și Poema pun la dispoziția clienților 20% reducere la produsele de lenjerie intimă, respectiv noua colecție de articole vestimentare (18 aprilie). Până pe 2 mai, Contakt oferă 10% reducere la toate accesoriile gsm din gama auto.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu Jiu controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Târgu Jiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Târgu Jiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele