duminică, iunie 23, 2024
AcasăAdvertorialCertificat Constatator Extins

Certificat Constatator Extins

Ori de cate ori aveti nevoie sa obtineti un certificat constatator, o puteti face foarte usor, accesand platforma online www.certificatconstatatoronline.ro

Plata se poate face foarte usor cu cardul bancar sau prin transfer (O.P.).

Dar ce este certificatul constatator extins?

Certificatul Constatator Extins reprezinta unicul document emis de ONRC care permite vizualizarea la zi a firmei dvs., sau a oricarei firme inregistrate la Registrul Comertului pe teritoriul Romaniei.

Documentul contine toate informatiile privind denumire, asociati si administratori, sediul social, puncte de lucru, coduri caen autorizate si multe alte informatii.

Certificatul Constatator Extins obtinut prin intermediul platformei www.certificatconstatatoronline.ro este emis de ONRC, fara interventia operatorului uman, detine incorportata semnatura electronica calificata si cod de bare ce permite verificarea autenticitatii acestuia.

Documentul are valoarea unui document original, exact ca cel traditional emis pe hartie cu stampila si semnatura.

Certificatul Constatator Extins este necesar in diferite situatii, de exemplu la participarea la o procedura de licitatie publica sau la banca, in momentul deschiderii unui cont bancar.

De asemenea, mai sunt situatii cum ar fi, un process in instanta sau la autorizarea activitatii societatii comerciale, spre exemplu la ARR (Autoritatea Rutiera Romana).

Oricand aveti nevoie de un certificate constatator, platforma noastra www.certificatconstatatoronline.ro va sta la dispozitie de luni pana duminica, program flexibil si consultanta pe chat si telefonic.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele