sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăCasa si gradinaCele mai tari beneficii aduse de aspiratorul potrivit pentru casa ta

Cele mai tari beneficii aduse de aspiratorul potrivit pentru casa ta

Fiecare zi petrecută la noi acasă ne poate ajuta sau împiedica rezolvarea sarcinilor și activităților de peste zi. Chiar dacă timpul este elementul considerat a fi cel mai important în viața noastră și, în același timp, cel care ne influențează succesul sau eșecul, lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. Ori de câte ori petrecem timp acasă, curățenia și ordinea existente în interiorul locuinței sunt cele care joacă un rol esențial în starea de bine resimțită. Nu o spunem noi, ci specialiștii în domeniu, care atrag atenția cu privire la faptul că implementarea unei rutine de curățenie săptămânale este o alegere potrivită pentru noi. Rămâi alături de noi pe parcursul rândurilor următoare și descoperă care sunt cele mai tari beneficii aduse de aspiratorul potrivit pentru casa ta!

  1. Scapă de praf, mizerii și impurități

De fiecare dată când folosești aspiratorul potrivit în casă, ai la dispoziție posibilitatea de a scăpa, în doar câteva momente, de praful și impuritățile existențe pe suprafețe. În funcție de accesoriile cu care acesta vine, vei putea ajunge inclusiv în spații înguste, precum și să aspiri cu succes suprafețele tari. Un exemplu în acest sens este aspiratorul vertical Jimmy H9 Pro, prevăzut cu un motor de 600 W. Dispozitivul beneficiază de un set de opt baterii Lithium, pe baza cărora poate atinge o autonomie de cel mult 80 de minute. De asemenea, acest aspirator este prevăzut cu un display LED inteligent, care are un sistem smart interactiv integrat. În funcție de modul pe care îl setezi, vei putea curăța podelele tari (modul Eco), covoarele (modul Turbo), zonele greu de accesat (modul Max) sau să ajustezi automat puterea de curățare (modul Auto).

  • Cunoaște utilitatea fiecărui accesoriu

Pentru a te putea bucura de rezultatele așteptate, este esențial să știi cum funcționează aspiratorul de care dispui și, nu în ultimul rând, care este utilitatea fiecărui accesoriu în parte. În cazul aspiratorului vertical Jimmy H9 Pro, este important de precizat faptul că este dotat cu patru perii diferite, respectiv:

  • O perie electrică pentru aspirarea saltelelor;
  • O perie electrică pentru aspirarea podelelor;
  • O perie 2 în 1 pentru curățarea spațiilor înguste;
  • O perie 2 în 1 pentru curățarea tapițeriilor.

Mai mult, în pachetul pe care îl primești acasă vei descoperi inclusiv un filtru, alături de un recipient de praf de 0,6 litri. Mulțumită faptului că brandul Jimmy are în vedere dezvoltarea produselor casnice de ultimă generație extrem de calitative, toți clienții se pot bucura de aspiratoare care se ridică la nivelul așteptărilor. Scopul principal al acestui brand este de a furniza dispozitivele menite să ajute oamenii să trăiască într-un mediu ecologic.

Acest aspirator și multe altele pot fi achiziționate direct de pe Geekmall.ro. Aici găsești o ofertă extrem de variată de promoții și lansări de produse noi, precum și best-sellere din Statele Unite, Europa și Asia. În această categorie intră sistemele smart home, roboții de aspirare, senzorii și purificatoarele de aer, menită să-ți facă viața mult mai ușoară și plăcută.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele