miercuri, iulie 17, 2024
AcasăComunicate de presaCele mai comune întrebări despre serviciile companiei Rennen - transport persoane și...

Cele mai comune întrebări despre serviciile companiei Rennen – transport persoane și colete Germania

Există diferite situații în viață atunci când ai nevoie să călătorești într-o altă țară sau să expediezi un colet cuiva drag în străinătate. Atunci când nu ai la dispoziție un mijloc de transport pe care să îl folosești, poți să apelezi la o companie de transport din România. Plătind o anumită sumă de bani, echipa de transport îți poate îndeplini nevoile tale. Prin intermediul unei firme de transport, poți călători în siguranță până la destinația dorită sau poți trimite un colet fără că acesta să sufere unele daune.

Atunci când ești în căutarea unui mijloc de transport, poți opta cu încredere pentru compania Rennen, care deține prețuri accesibile de transport și îți oferă siguranță de care ai nevoie. Această companie  pune la dispoziția fiecăruia transport persoane sau colete pe ruta România – Germania.

În cele ce urmează, vom răspunde la câteva întrebări în legătură cu compania noastră, pentru a cunoaște cu exactitate detaliile serviciilor de transport.

Care sunt serviciile companiei Rennen ?

Compania noastră efectuează servicii de transport persoane în siguranță către Germania sau retur, precum și servicii de transport colete, care se desfășoară pe aceeași rută.

Care este programul curselor din România spre Germania ?

În mod normal, cursele noastre spre Germania se desfășoară regulat, în fiecare săptămână. Cu toate acestea, pot exista curse speciale, în funcție de numărul de comenzi pe care le primim.

Care este greutatea admisă pentru bagajul meu atunci când doresc să călătoresc spre Germania ?

În cadrul serviciului de transport persoane pe ruta România – Germania, bagajul care nu depășește 40 de kilograme este gratuit. În cazul în care ai un bagaj mai mare, ceea ce trece peste 40 de kilograme va fi contorizat cu 1 euro/kg.

Care este modul de pregătire a coletului înainte de expediere ?

Înainte de a înmâna coletul, este foarte important să te asiguri că acesta este bine sigilat și că încape într-o cutie de carton. Dacă dimensiunile coletului împiedică împachetarea acestuia într-o cutie, ai posibilitatea de a folosi orice altă metodă, cu condiția să fie sigilat foarte bine. De îndată ce ai realizat acest lucru, nu uita să atașezi pe exteriorul coletului numele și adresa destinatarului și a expeditorului.

Care este limita de greutate a coletului ?

Compania noastră efectuează servicii de trimitere colete în Germania fără a percepe o anumită limită pentru coletul pe care vrei să îl trimiți. În cazul în care coletul tău este de dimensiuni foarte mari, ne poți contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii și pentru a stabili un preț special.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele