sâmbătă, decembrie 10, 2022
AcasăAuto/MotoCele mai bune solutii pentru depozitarea sigura si eficienta

Cele mai bune solutii pentru depozitarea sigura si eficienta

Chiar si cu o masina mica putem transporta numeroase lucruri, dela haine si accesorii mici pana la echipamente electrice si electrocasnice sau chiar si mobila. In cazul multora, bancheta din spate si chiar scaunul pasagerului din fata pot fi rabatate si se poate obtine un spatiu util destul de incapator impreuna cu portbagajul. Exista totodata si cei ce isi monteaza pe plafon sisteme de prindere, pentru diverse sarcini, fie ca este vorba despre masini personale sau de serviciu.

In ceea ce priveste hainele si obiectele de mici dimensiuni, cea mai potrivita solutie este oferita de o cutie portbagaj, precum cele oferite de brand-ul Thule, disponibile si in magazinul online Promotor Tomisoara. Acestea sunt utile in numeroase ocazii si pentru numeroase sarcini insa cea mai comuna utilizare este fara indoiala aceea de a depozita haine si acesorii pentru atunci cand mergem intr-o vacanta sau o calatorie mai indelungata, unde am avea nevoie de schimburi si alte lucruri. Astfel de solutii utilizam si eu si prietenii mei, avand astfel posibilitatea de a lua mult mai multe lucruri cu noi atunci cand mergem undeva.

Desi eu am achizitionat cutia mea portbagaj mai demult, astfel de modele pot fi gasite si in magazinul Promotor, printre multe alte piese auto de cea mai buna calitate, si din aceasca categorie, precum sistemele de prindere mai sus mentionate, de la cele pentru ski-uri si biciclete pana la cele pentru scari si alte echipamente industriale. Cutiile au diferite marimi si astfel si diferite volume utile, pentru a putea fi montate si pe masini mai mici dar si pe masini mai mari, de la SUV-uri pana la dubite.

Pentru montarea unei cutii portbagaj este nevoie de o vizita la un service asta pentru ca este nevoie de anumite instrumente si echipamente, pe care o persoana normala nu le detine si pe care nu este in primul rand nevoie sa le achizitioneze daca nu le va folosi si cu alta ocazie. In acest sens, cei ce se afla in Timisoara sau in zonele apropiate pot apela la cei de la Promotor pentru aceasta sarcina si tot de aici pot achizitiona si o cutie potrivita pentru masina lor. Acestia dispun de doua service-uri auto Timisoara astfel incat chiar daca unul este ocupat, puteti merge la celalalt.

Cu ajutorul unei astfel de cutii vom reusi sa depozitam mult mai multe bagaje intr-o masina, mai ales daca si bancheta din spate este ocupata de pasageri. Si noi facem acelasi lucru, mergand cu cat mai putine masini, cate 4 in fiecare, pentru a economisi combustibil si poate chiar si timp. Este vorba despre multe bagaje asadar dar cutiile portbagaj ne salveaza de fiecare data. Astfel, mereu luam cu noi si boxa portabila si echipamentele de pescuit si putem lua multe bauturi si preparate inca de acasa, unde ne gasim la preturi mai bune sau le preparam noi. Astfel, distractia poate fi mereu mai buna atunci cand avem la dispozitie toate cele necesare.

Asadar, o cutie portbagaj reprezinta o aditie nemaipomenita la o masina, ajutandu-ne sa economisim mult spatiu si totodata sa avem o masina mai curata si mai organizata, prin de pozitarea multor articole in aceasta.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente