marți, decembrie 6, 2022
AcasăActualCe stia un avocat din Timisoara despre presupusul plan de asasinare a...

Ce stia un avocat din Timisoara despre presupusul plan de asasinare a lui Dragos Bota

Lucian Boncu este numele celui ce a fost trimis in judecata deoarece ar fi pus la cale asasinarea lui Dragos Bota, cel ce este editor sef al unei publicatii online. Insa, un rol important il joaca si un avocat din Timisoara in aceasta poveste.

Totul ar fi pornit de la faptul ca Dragos Bota ar fi fost cel ce a dezvaluit faptul ca Boncu l-ar fi deconspirat pe Radu Novac, cel cunoscut si sub numele de “Jack”, pentru ca era dealer de cocaina. La 10 septembrie 2019, temutul interlop si-ar fi chemat toti oamenii sai de incredere la o intalnire ce s-a desfasurat la un restaurant din Timisoara. La aceasta intalnire Rafa Bogdan ar fi adus special de la Caransebes arma cu care jurnalistul trebuia sa fie impuscat, arma ce i-a fost inmanata lui Gavrila Nicolae.

Conform anchetatorilor, la dosar ar aparea imagini la care ar participa Boncu, impreuna cu Rafa Bogdan si Nicu Gavrila. Totodata, politistul Dragan Ilin ar fi participat si el la intalnire.

Insa, ce rol a jucat un avocat din Timisoara in acest plan?

Asa cum spuneam si mai sus, un avocat din Timisoara ar fi jucat si el un rol important in aceasta poveste. Mai exact, conform unei inregistrari din 20 aprilie 2020, Alin Huc poarta o discutie alaturi de politistul Dragan Ilin si de avocatul sau Carin Antonescu. Conform inregistrarii, politistul i-ar fi transmis mai multe detalii despre planul pe care interlopul il are, avocatului Carin Antonescu.

Avocatul ii transmite cum ca ar trebui sa fie amanata executarea jurnalistului, deoarece era mult prea devreme, tinand cont ca articolul numai ce aparuse in publicatia la care jurnalistul Dragos Bota activa in acel moment.

Desi despre asasinare se stia inca din 2019 in structurile MAI, se pare ca interlopul Luci Boncu ar fi fost prins de politie tocmai in vara acestui an, acesta fiind depistat in Italia in urma unei colaborari intre echipele FAST Serbia, Croatia si Slovenia. Trebuie mentionat si faptul ca Boncu era dat in consemn la frontiera, si in urmarire internationala.

Ulterior, interlopul a fost trimis in judecata pentru mai multe infractiuni, cum ar fi cea de omor sau cea de nerespectare a regimului armelor, iar Tribunalul Timis a hotarat arestarea in lipsa a lui Boncu. Nu in ultimul rand, Boncu mai primise o condamnare de 12 ani de inchisoare pentru ca ar fi facut trafic de droguri, insa decizia nu era definitiva.

Dubioasa ar fi fost si disparitia interlopului din tara, care ar fi disparut dupa ce a iesit din cladirea Politiei pentru ca ar fi primit un apel important. Atunci, interlopul se afla la Politie pentru a semna controlul judiciar.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente