sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAdvertorialCe poți face împotriva virusurilor, bacteriilor și microbilor din spații închise ?

Ce poți face împotriva virusurilor, bacteriilor și microbilor din spații închise ?

Unele dintre cele mai neplăcute momente din viața fiecăruia dintre noi sunt cele în care avem de-a face cu probleme de sănătate. Chiar dacă acestea nu au rezultat în urma unor accidente sau cauze direct cunoscute, multe răceli și gripe sunt datorate unor particule din aer sau de pe suprafețele cu care avem contact și care nu se văd. Toate acestea ne afectează în mod direct, cu atât mai mult cu cât în activitățile desfășurate avem contact direct cu alte persoane.

Pentru a evita orice situație neașteptată, este întotdeauna mai bine să prevenim decât să contracarăm. O soluție ideală este să apelezi la servicii DDD, atât pentru locuința proprie, cât mai ales pentru clădirile de birouri sau instituțiile frecventate de numeroase persoane. Rămâi alături de noi și descoperă ce poți face împotriva virusurilor, bacteriilor și microbilor din spații închise!

Folosește substanțe aprobate de Ministerul Sănătății

Toate firmele specializate în igienizare, curățenie și dezinfecție sunt obligate să utilizeze doar anumite substanțe care au fost testate de Ministerul Sănătății și care au primit avize de comercializare. Acestea îți vor asigura rezultatul scontat pe termen lung, de care te vei bucura câteva luni bune.

Alege modul de dezinfecție dorit

La ora actuală, ai două tipuri de dezinfecție din care poți alege. Primul dintre acestea este cel prin nebulizare și presupune folosirea substanței denumite și ceață rece. Folosindu-se un nebulizator, această substanță se împrăștie în aer sub forma unor particule nebulizate, care au dimensiuni foarte mici. Rezultatul constă într-un aer respirabil, curat și dezinfectat, precum și suprafețe fără urmă de microbi, virusuri sau bacterii.

Cel de-al doilea mod de dezinfecție este cel care funcționează pe bază de pulverizare. Pentru acest proces, se utilizează diferite echipamente care au presiune înaltă sau joasă și care, la rândul lor, împrăștie în atmosferă și pe suprafețe particule de dimensiuni mari care vor igieniza întregul spațiu.

Nimic nu se compară cu o zonă în care poți lucra și respira fără să ai de-a face cu probleme de sănătate. Transformă întregul spațiu de lucru într-unul asemănător. Noi recomandăm StayClean!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente