vineri, aprilie 19, 2024
AcasăCasa si gradinaCe particularitati au insecticidele de contact, unele dintre cele mai eficiente de...

Ce particularitati au insecticidele de contact, unele dintre cele mai eficiente de pe piata?

Esti in cautarea unor insecticide care sa te scape de daunatori, fara riscul de a afecta calitatea plantelor sau sanatatea familiei? Substantele de contact au rolul de a extermina insectele daunatoare din culturile agricole, fermele zootehnice, unitatile publice sau locuinte fara a avea efecte negative asupra plantelor sau oamenilor. Aceste articole chimice, sintetice sau naturale, au cateva particularitati importante si sunt considerate printre cele mai eficiente de pe piata. Iata de ce!

insecticide

Nu au activitate reziduala

Caracteristica principala a substantelor de contact este ca acestea nu au activitate reziduala. Practic, dupa prima ploaie sau curatare a suprafetei pe care au fost aplicate, acestea nu mai au efectul dorit. Pe perioada in care actioneaza insa, combat excelent atacurile factorilor agresori.

Nu patrund in tesuturile plantelor

Un alt atu al acestor insecticide de la PlantMaster este faptul ca nu patrund in tesuturile plantelor. Astfel, acestea isi indeplinesc obiectivele fara a afecta calitatile culturilor pe care sunt utilizate.

Asigura o protectie foarte buna impotriva insectelor

Totodata, daca beneficiaza de conditii meteo optime, aceste substante pot asigura o protectie foarte buna impotriva insectelor. Modul de actionare este prin contactul si ingerarea produsului chimic de catre insectele daunatoare aflate in stadiul de larve sau adulti, plantele tratate fiind complet protejate.

Foarte eficiente in protectia culturilor

Producatorii de profil iti pun la dispozitie o gama variata de insecticide de contact, astfel incat sa iti poti proteja culturile de invazia insectelor nedorite. Produsele pot fi utilizate pentru culturile de cereale de primavara sau de toamna (grau, orz, ovaz), culturile de rapita, mustar, varza, varza de Bruxelles, conopida, fasole, mazare, salata, sfecla de zahar sau nap.

Rezultate excelente in combaterea insectelor deranjante pentru om

Pe langa actiunea dovedita pe care o au in protejarea gradinilor si terenurilor agricole, acestea acopera o arie larga de utilizare, putand fi incluse si in combaterea insectelor deranjante pentru om, precum: viespile, furnicile, moliile, tantarii, puricii sau gandacii din diverse spatii publice sau de locuit. Iata unde le poti aplica in perfecta siguranta!

• Spatii de locuit (casa, apartament), spitale, policlinici, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, crese, camine de batrani, incinte in care se depoziteaza, pregateste sau serveste hrana;

• Spatii de depozitare, indiferent de materialele sau alimentele depozitate;

• Spatii industriale;

• Nave, avioane si mijloace de transport in general;

• Zone urbane, parcuri, spatii rezidentiale si de agrement.

Anumite insecticide de contact sunt destinate in special in combaterea celor 3 principale specii de blatide care isi fac „intrarea” in orice locuinta sau spatiu rezidential, respectiv: gandacul rosu de bucatarie, gandacul american si gandacul negru de bucatarie. Substanta activa, datorita modului sau unic de actiune, s-a dovedit extrem de eficienta in eliminarea acestora, putand chiar sa controleze si clasele care au capatat rezistenta la celelalte tipuri de produse din acest spectru. Gandacii de bucatarie, furnicile, capusele, puricii, miriapodele si paienjenii nu mai au nicio sansa in fata acestor produse.

Pentru rezultate maxime, inainte de a folosi articolul achizitionat, citeste cu atentie si respecta intocmai instructiunile venite din partea producatorilor. Consulta oferta completa de insecticide de contact si comanda articolele de care ai nevoie pentru un trai armonios in gospodarie! Fie ca este vorba despre asigurarea sanatatii plantelor sau animalelor, fie despre confortul personal, poti apela cu incredere la substantele din aceasta gama pentru a scapa de agentii daunatori.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele