joi, iulie 18, 2024
AcasăAdvertorialCe flori puteți dărui unei persoane alergice?

Ce flori puteți dărui unei persoane alergice?

Spre norocul iubitorilor de flori, există destul de multe soiuri de flori de care se pot bucura și persoanele care suferă de alergie la polen. Foarte multe flori produc foarte puțin polen sau polenul pe care îl produc este prea greu pentru a fi transportat în aer. Astfel de flori reprezintă o alegere excelentă pentru grădinile persoanelor alergice și, de asemenea, pot fi încorporate în buchete încântătoare pe care le puteți comanda de la florarie Bacau. De exemplu, familia orhideelor este cea mai recomandată pentru persoanele cu alergii. Orhideea este exotică și elegantă și vine într-o mare varietate de culori. De asemenea, crinii formează o altă familie populară de flori care produc puțin polen sau polen care nu este iritant pentru cei cu alergii. 

Iată, în cele ce urmează, câteva opțiuni minunate de flori pentru persoanele cu alergii și pe care le puteți trimite prin curier optând pentru serviciul de livrare flori Bacau:

Narcise

Aceste flori populare de primăvară arată încântător fie pe cont propriu, fie alături de alte flori non-iritante. Narcisele sunt recunoscute pentru centrele lor unice, asemănătoare unei trompete și pentru petalele lor simple. Sunt foarte multe soiuri de narcise, însă acestea produc foarte puțin polen, care rămâne în cupa centrală, ceea ce face ca narcisele să fie perfecte pentru persoanele care suferă de alergii. Din miezul iernii și pe parcursul întregii primăveri puteți trimite flori la domiciliu Bacău și noi vom avea grijă să alegem cele mai frumoase narcise pentru persoana pe care doriți să o surprindeți.

Mușcate

Mușcatele sunt flori simple, cu cinci petale, de care persoanele alergice se pot bucura toată vară și până toamna târziu. Mușcatele sunt disponibile într-o varietate de culori, inclusiv roz, alb, roșu, portocaliu, corai și diferite nuanțe de roz. Reprezintă o alegere excelentă pentru ghivece, deoarece au un frunziș verde bogat. 

Hortensia

Tufele de hortensie produc flori mari, rotunde, care sunt apreciate pentru frumoasele lor culori pastelate, cum ar fi albastru, roz pal și liliachiu. Hortensiile albe sunt, de asemenea, foarte populare pentru buchetele de mireasă și pot oferi plenitudine într-un aranjament floral. Hortensiile produc foarte puțin polen, ceea ce le face perfecte pentru persoanele care suferă de alergii. Comandați aranjamente florale Bacău cu flori non-iritante și vom include hortensii care rezistă o perioadă îndelungată în vază. 

Iriși

Irișii sunt cunoscuți și iubiți pentru florile lor de un violet intens, albastre, albe sau chiar galbene. Forma lor unică, asemănătoare crinului, adaugă frumusețe și o notă inedită buchetelor tradiționale. Irișii cresc în fire subțiri și delicate, dar și în tufe pline, cu flori luxuriante. Irișii produc un polen greu, care rămâne în frunzele lor lungi și care nu poate face rău nici celor mai sensibile persoane care suferă de alergii. 

Crini

Disponibili în mai multe soiuri, crinii sunt recunoscuți după florile lor mari, cu petale distincte. Cei mai mulți crini au șase petale care pot prezenta modele unice, cum ar fi pete sau dungi. De obicei, produc un polen greu transportat de insecte, așa că reprezintă o mică amenințare pentru cei care suferă de alergii. Totuși, unii crini pot avea un parfum foarte puternic. Dacă persoana căreia doriți să îi trimiteți flori cu livrare la domiciliu este sensibilă la mirosuri puternice, optați pentru un soi de crin mai puțin parfumat. 

Orhideea

Orhideea este o floare populară atât în ghivece, cât și încorporată în buchete elegante. Are un aspect sofisticat și modern, care o recomandă pentru birouri și alte spații elegante. Orhideea produce foarte puțin polen, așa că vă puteți bucura de ea fără să riscați o reacție alergică. 

Bujori

Cu florile lor pline și frunzele de un verde intens, bujorii se numără printre favoriții noștri atunci când realizăm buchete de flori Bacău și aranjamente florale pentru livrare la domiciliu. De asemenea, bujorii sunt nelipsiți în grădinile multora. De la nuanța de un roz pal și până la zmeură, alb, corai, violet, roșu și galben, bujorii aduc căldură oricărui aranjament. Straturile lor de petale moi captează polenul, motiv pentru care bujorii reprezintă o alegere perfectă pentru persoanele cu alergii la polen. 

Trandafiri

Trandafirii sunt florile perfecte dintr-o varietate de motive. Sunt clasici, eleganți, frumoși și sunt practic lipsiți de alergeni. Aceste flori auto-polenizate emană un parfum subtil și încântător fără a genera polen în aer. Vă puteți umple casa cu buchete de trandafiri în orice culoare doriți sau puteți trimite trandafiri cuiva special.

Lalele

Lalelele sunt flori de primăvară foarte îndrăgite, cunoscute pentru forma lor unică de cupă. Fac parte din familia crinilor, ceea ce înseamnă că produc foarte puțin polen care oricum se agață de staminele lor distincte. Lalele sunt minunate pentru buchetele proaspete de primăvară și se potrivesc foarte bine cu bujori și alți crini. 

În timp ce aceste flori se numără printre cele mai recomandate pentru persoanele care suferă de alergii, mai există nenumărate alte flori pe care le puteți oferi persoanelor alergice. Ori de câte ori doriți să surprindeți pe cineva cu un buchet de flori și nu știți dacă suferă de alergie la polen, optați pentru azalee, begonii, camelii, clematite, brândușe, panseluțe, petunii, brumărele, salvie și verbenă. 

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele