vineri, aprilie 19, 2024
AcasăFără categorieCât de importante sunt sistemele de securitate?

Cât de importante sunt sistemele de securitate?

Sistemele de securitate ne ajută să avem locuinţa sau sediu firmei protejat în permanentă şi să ne desfăşurăm activitatea fără stres şi fără teamă. Ele sunt foarte importante pentru că previn efracţia, descurajează orice tentative de efracţie imediat, înregistrările sistemelor pot fi oricând probe într-un proces.

Unde sunt necesare sistemele de securitate?

Sistemele de securitate moderne vor fi necesare pentru monitorizarea spaţiilor deschise, de la curte şi străzi la parcări sau şosele, pentru monitorizarea eficientă a zonelor delimitate sau a unor obiecte, maşina, poarta de acces, rezervoare de motorină, hale. De asemenea, vom avea nevoie de sisteme de supraveghere perfomante în spaţiile şi zonele comerciale, în afara lor, în interior, în clădiri de birouri, depozite, în bănci, în scări de bloc şi în afara lor, în instituţii publice, în case.

Montarea sistemelor de securitate se va face în funcţie de suprafaţa de acoperit şi de unghiurile de care avem nevoie, de tipul zonelor, rezidenţiale sau comerciale, şi de pericolele reale care există în zonă, interior său exterior.

Cu sistemele de securitate moderne nu îţi vei mai face griji în privinţa hoţilor şi a jafurilor, a spargerilor, vei putea vedea tot ce se întâmplă şi derula înregistrările salvate pentru a lua măsurile necesare şi a folosi filmările şi în procese intentate hoţilor sau celor care au vandalizat anumite spaţii interioare sau exterioare. Important este să comanzi sisteme de securitate de la firme cu experienţă doar după ce te gândeşti în cel fel de zone le vei folosi şi cât de mari sunt zonele de acoperit cu aceste sisteme de securitate.

Importanța sistemelor de detecție

Sistemele de detecţie sunt parte componentă a sistemelor de securitate moderne. Ele sunt foarte importante pentru că pot detecta izbucnirea unor incendii, poţi preveni extinderea incendiilor ştiind de ele, poţi acţiona rapid, monitorizezi zonele foarte uşor şi iei decizii rapide care pot salva şi vieţi omeneşti la un moment dat.

De asemenea, sistemele de detecţie a hoţilor, a spargerilor, a efracţiei sunt deosebit de importante mai ales dacă ai bunuri valoroase în curte, pe proprietate şi vrei să le ştii în siguranţă, să le ştii supravegheate, le „păzesc” foarte bine şi ştii că poţi acţiona imediat ce apare o tentativă de furt, de efracţie.

Sistemele de detecţie pentru efracţie vor cuprinde senzori de mişcare, senzori magnetici, detectoare de spargere geam, detectoare de vibraţii şi şocuri. Se vor emite semnale vizuale şi sonore şi informaţiile ajung imediat la sistemele complementare de management al clădirii, la firmele de securitate care asigură serviciile de supraveghere.

Cu sistemele de detecţie se reduce şi durata tentativei de efracţiei, eşti notificat imediat când apar probleme, măsurile luate sunt rapide şi eficiente, siguranţa zonelor unde au fost montate sistemele de detecţie e mai mare.

Cum alegem alarmele de efracție potrivite?

O componentă importantă a sistemelor de supraveghere este şi alarma de efracţie. Alegerea alarmelor de efracţie potrivite va ţine cont de firma producătoare a alarmelor, de sistemele de alarmare şi de senzori, de zona de supravegheat, calitatea acestora şi răspunsul lor în momentul în care are loc efracţia. Centrala alarmei trebuie să fie una cât mai sensibilă la orice fel de input existent, să monitorizeze permanent şi să funcţioneze excelent, stocheze imaginile pentru probe şi verificări ulterioare.

Alegem o alarmă de efracţie şi în funcţie de existenţa panourilor tactile, sunt de preferat acestea pentru a controla mai uşor alarmă şi a face rapid setările panoului de control. Detectoarele sunt iarăşi importante, senzorii de mişcare trebuie să reacţioneze cât mai rapid la orice fel de mişcare suspectă şi să declanşeze alarma, notificările.

Sunt de preferat alarmele de efracţie care au cablu, dar şi acumulatori în centrală în cazul în care nu mai avem energie electrică pentru alimentare, sistemele complexe sunt cele mai bune, cele cu sirene sunt ideale. Cele smart sunt iarăşi alegeri bune şi neapărat să ai alarma de efracţie cu monitorizarea din partea unei firme de securitate.

De ce să alegeți A-Tech?

A-Tech îţi pune la dispoziţie sisteme de securitate şi sisteme de detecţie şi prevenire a incendiilor, sisteme de supraveghere video, de detecţie şi alarmare efracţie, de control acces, pontaj, de public address. De ce ai alege A-Tech? Pentru că sunt profesionişti, oferă soluţii personalizate pentru toate tipurile de zone de supravegheat, pentru că oferă consultanţă permanentă, proiectare, instalare profesionistă rapidă, punere în funcţiune.

Inginerii firmei se deplasează la client şi identifică, propun cele mai bune soluţii, manopera la instalare este inclusă, garanţia la echipamente este de cinci ani, echipamentele se pot instala şi în custodie la client în baza unui contract de abonament.

Sistemele se vor conecta şi la dispeceratul A-Tech în baza unui contract de monitorizare şi intervenţie. Dispeceratul este la dispoziţia clientului 24 din 24 de ore, departamentul tehnic este gata să ofere asistenţă când apar probleme de funcţionare.

Pe site găseşti toate echipamentele de care ai nevoie, echipamente moderne, cu toate detaliile despre caracteristicile tehnice şi ofertele pentru produsele A-Tech, toate sunt de la firme cu experienţă pe piaţă şi funcţionează excelent.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele