sâmbătă, decembrie 10, 2022
AcasăFără categorieBeneficiati de asigurare medicala chiar si in afara tarii

Beneficiati de asigurare medicala chiar si in afara tarii

Situatiile neprevazute ne pandesc la fiecare pas, iar calatoriile, de orice natura, nu reprezinta o exceptie. Astfel ca, pentru a avea garantia unor servicii medicale nelimitate, indiferent de gravitatea problemei, este important sa va asigurati in acest sens. Selecteaza o asigurare medicala de calatorie de la TCV si bucura-te de ingrijire la cel mai inalt nivel, fara a fi nevoie sa achiti nimic la momentul in cauza.

Ce este o asigurare medicala de calatorie?

Indiferent de scopul care alegeti sa calatoriti (personal, profesional, educational sau turistic), pe termen lung sau scurt, aceasta polita garanteaza acoperire financiara pentru serviciile medicale de care veti avea nevoie pe parcursul parasirii tarii. Astfel ca, daca apare riscul de boala sau accident, costurile aferente tratamentului si serviciilor de ingrijire si spitalizare vor fi suportate integral de casa de asigurari, in limita unor parametri stabiliti in contract de catre ambele parti. 

Cu alte cuvinte, stresul si grija imbolnavirii sunt cu mult diminuate datorita sigurantei pe care acest contract o confera. Astfel ca, nu va trebui sa suportati costurile enorme impuse de alte sate pentru domeniul medical, ci va veti bucura de ingrijire aparent gratuita la momentul utilizarii avantajelor asigurarii.

Cand si cum poate fi accesata asigurarea de calatorie?

Aceasta polita se semneaza o data la 12 luni si cuprinde de la stabilirea diagnosticului, achizitionarea si oferirea de tratament si ingrijire medicala de urgenta, pana la spitalizare sau interventii chirurgicale, la nevoie. Toate acestea sunt acoperite in limita unei sume maxime de 1.000 de Euro. In cazul unei urgente ce nu poate fi rezolvate local, sau chiar al decesului, cheltuielile de repatriere acoperite pot ajunge pana la maximum 10.000 de Euro. 

Pentru a putea deveni asigurat cu drepturi depline sunt necesari doar cativa pasi. Astfel ca, initial vi se solicita completarea formularului de pe site, in functie de care vor fi generate si costurile pe care le presupune in final asigurarea. Ulterior, noi va vom furniza un set de oferte care sa corespunda datelor comunicate, dintre care sa o alegeti pe cea care vi se potriveste in cea mai mare masura. In final, nu trebuie decat sa semnam contractul de ambele parti si va puteti bucura imediat de toate avantajele aferente.

Cat costa o asigurare de sanatate de calatorie?

Pentru a putea stabili costul total al unui astfel de beneficiu, este necesar ca in prealabil sa selectati tara i care urmeaza sa se faca deplasare, daca se afla sau nu in Uniunea Europeana, si durata sederii. In functie dea ceste date se poate calcula asigurarea de calatorie online, chiar inainte de semnarea contractului. Astfel ca, se genereaza costuri personalizate pentru fiecare persoana in parte, care sa vizeze in final anumite riscuri prestabilite.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente