sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăActualBacalaureatul începe luni 16 august și în Dolj

Bacalaureatul începe luni 16 august și în Dolj

Bacalaureatul de toamnă, sesiunea august-septembrie, va debuta luni, 16 august 2021.

Prima probă este una scrisă la disciplina Limba și literatura română. În județul Dolj, un număr de 490 de candidați s-au înscris pentru această probă.

Marți, 17 august, Bacalaureatul va continua cu proba obligatorie a profilului. În județul Dolj, s-au înscris 729 de candidați la această probă.

Miercuri, 18 august, bacalaureatul va continua cu proba la alegere a profilului și a specializării. În județul Dolj, sunt așteptați 617 candidați la această probă.

ISJ Dolj a organizat șapte centre de examen.

„Pentru susținerea probelor scrise s-au înscris 1088 de candidați, dintre care 684 din promoția curentă, respectiv 404 candidați din promoțiile anterioare”, a declarat prof. Nicoleta Lițoiu, purtătorul de cuvânt al ISJ Dolj.

Primele rezultate se vor afișa la centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, la 31 august 2021, până la ora 12:00.

Prof. Nicoleta Lițoiu, purtătorul de cuvânt al ISJ Dolj a declarat: „Reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului”.

Cei nemulțumiți vor putea depune contestații, imediat după afișarea rezultatelor, în intervalul orar 12.00-18.00. Contestațiile se pot depune fizic dar și electronic.

După analiza și rezolvarea contestațiilor, rezultatele finale vor fi publicate în data de 3 septembrie 2021.

Un absolvent de liceu care va fi declarat promovat trebuie să fi promovat probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Trebuie să fi obținut nota 5 (cel puțin) la fiecare dintre probele scrise, astfel ca nota finală de promovare a Bacalaureatului să fie minim nota 6.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente