Deocamdată trebuie să ne dezobișnuim să cerem de la statul actual, statul ajută mai mult multinaționalele, iar firmele românesti ce contează sunt puse la pământ. Cel mai bun exemplu din prezent: Complexul Energetic Oltenia.

Nu mai este o noutate faptul că se fac cărțile pe la Bruxelles, fără știrea și aprobarea lor nu ne putem mișca prea mult. Nu trebuie să stăm la mâna nimănui, la greu, dacă vom rămâne fără nimic ne vor abandona ca pe o măsea stricată!

Romania se vrea a fi doar mână de lucru ieftină pentru multinaționale, chiar dacă trăim într-o țară plină de resurse, ce-i drept, de care se bucură multinaționalele.

O țară dependentă de import nu mai este o țară independentă, cum le place multora să creadă. Timpul trece în defavoarea noastră, nu suntem pe drumul cel bun!

Statul trebuie sa fie partenerul firmelor romanesti, doar așa putem să ne recâștigăm independența, producând firmele românești cele necesare, nu multinaționalele ce duc banii in țara mamă, ca mai apoi să ne ofere produse la ce preț și calitate vor.

E loc și pentru multinaționale, să ofere servicii, de resursele României , de rodul pământului românesc trebuie să se bucure cu adevărat românii!

Au văzut: 1395

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *