vineri, aprilie 12, 2024
AcasăLocaleStiri GorjAvem consilieri județeni noi în Gorj, mari antreprenori de partid!

Avem consilieri județeni noi în Gorj, mari antreprenori de partid!

Astăzi vor depune jurământul doi consilieri județeni noi.

Vorbim despre Sergiu-Mihail Olaru din partea PNL și Vasile Ratcu de la Pro România.

Două persoane cu pretenții de mari antreprenori ce au ales politica.

Zonecar Top SRL firma lui Ratcu a fost radiată, iar după aproximativ doi ani în care a stat fără loc de muncă, s-a angajat la o firmă de termopane.

S.C. NOARIM GROUP S.R.L firma lui Sergiu-Mihail Olaru a avut anul trecut o cifră de afaceri de 1 345 287 lei și un profit net de 106 597 lei, majoritatea banilor din contracte cu instituții publice.

Ca și idee, Direcția de Patrimoniu a cumpărat de la role de hârtie pentru stațiile automate din parcări și până la bariere din aluminiu pentru parcări, servicii de mentenanță sistem tiketing sau panouri informative, în total, de aproximativ 100.000 de lei.

Direcția de Cultură a achiziționat de la Noarim Group SRL de la servicii de recuperare date / devirusare date și până la router, tonere, consumabile și papetărie, în total, în jur de 20.000 de lei.

Sergiu-Mihail Olaru a luat bani de la mai multe partide, fiind un fel de copil privilegiat al sistemului politico-mafiot din România.

La rândul său, prin firma Noarim Group a plătit 7000 de euro la Facebook pentru reclama colegului de partid Iulian – Vasile Popescu, care acum s-a ajuns consilier de stat în domeniul IT și administrație publică. Timp de aproximativ un an domnul Popescu a fost membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia.

Sergiu Mihail-Olaru îi va lua locul arhitectului Alexandru Hortopan, iar Vasile Ratcu îl va înlocui pe Mihail Prunariu, cel care a ales să părăsească politica.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele