sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăComunicate de presaAVBS Broker de Credite: scade interesul pentru Noua Casă și cresc creditele...

AVBS Broker de Credite: scade interesul pentru Noua Casă și cresc creditele ipotecare și cele de nevoi personale

AVBS a intermediat în 3 luni credite ipotecare în valoare de 61.5 milioane de lei

Primul trimestru al anului aduce schimbări în tendințele de piață: tot mai mulți români accesează creditele de nevoi personale, în timp ce interesul pentru programul „Noua Casă” și al creditelor pentru persoane juridice a scăzut vertiginos. Creditele ipotecare rămân, însă, vedetele sezonului.

În perioada ianuarie-martie 2024, AVBS a intermediat credite ipotecare în valoare de peste 61,5 milioane de lei, față de 54,1 milioane de lei, cât au intermediat în aceeași perioadă a anului trecut. Prin programul „Noua Casă”, în schimb, au fost intermediate credite în valoare de 511,602 lei, în scădere cu 2,7 milioane de lei mai puțin față de aceeași perioadă din 2023, când valoarea lor a fost de 3,230,957 de lei.

„Tendințele în materie de credite s-au schimbat mult în ultimul an. Deși vedeta este tot creditul ipotecar, interesul pentru programul „Noua casă” a scăzut. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că românii au înțeles că există variante mai bune în moemntul de față, mai precis varianta creditului cu dobândă fixă. Programul  „Noua casă” are dobândă variabilă, iar românii sunt într-un context economic în care au nevoie de predictibilitate când vine vorba de finanțele lor. O altă tendință pe care am observat-o a fost interesul crescut pentru nevoi personale și carduri de credit.”

AVBS Broker de Credite este o companie cu capital 100% românesc. Este activă în piață din 2007 fiind cel mai mare jucător din piața de credite din România. AVBS a investit în softul iBanker peste 100.000 de euro venind în sprijinul celor care vor să lucreze într-un nou domeniu – cel al brokerilor de credite ipotecare.  AVBS Credit se ocupă nu doar de credite ipotecare, ci de toate tipurile de credit, inclusiv creditele pentru investiții, credite de nevoi personale etc.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele