joi, iulie 18, 2024
AcasăAuto/MotoAvantajele utilizării jantelor din tablă iarna - Sfaturi utile!

Avantajele utilizării jantelor din tablă iarna – Sfaturi utile!

Primul lucru observat la o mașină, la momentul achiziției acesteia este aspectul. Acest lucru este  îmbunătățit cu ajutorul unor jante din aliaj datorită designului.

Odată cu venirea sezonului rece, posesorii de mașini încep să caute jante din tablă. Nu este întâmplător acest lucru. Este varianta cea mai bună pentru cei a căror mașini au fost proiectate din fabrică astfel încât să poată fi echipate cu jante care au diametrul de cel mult 16 inch, deoarece de la dimensiunea de 17 inch acestea sunt foarte rare și doar pentru anumite mașini.

Cauți anvelope de iarnă și jante tablă potrivite pentru mașina ta în sezonul rece? Intră acum pe site-ul celor de la VADREXIM, plasează o comandă și un consultant te va contacta pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie. Dacă achiziția anvelopelor sau/și jantelor se face de la sediu, montajul poate fi efectuat la cumpărare.

Avantajele jantelor din tablă

Sunt destule motive care fac jantele din tablă să fie prima opțiune pentru sezonul rece!

În primul rând, jantele din oțel, având dimensiuni mici comparativ cu cele din aluminiu, anvelopele ce pot fi montate pe jante cu aceste dimensiuni sunt mai des întâlnite față de cele cu dimensiuni mai mari. La magazinele de specialitate întâlnim frecvent pentru orice sezon dimensiuni ca 185/65 R15, 195/65 R15, 205/55 R16.

Jantele din aluminiu sunt mai sensibile la zgârieturi, iar în sezonul rece, dacă suntem nevoiți să montăm lanțurile pentru a putea înainta, există șansa să zgâriem aceste jante aliaj.

Pe perioada iernii, și mai ales când drumurile sunt acoperite cu mâzgă sau zăpadă, este destul de dificil să observăm imperfecțiunile carosabilului deoarece acestea sunt acoperite și putem deteriora destul de rău jantele, acest lucru obligându-ne să achiziționăm un set nou, prețul fiind destul de ridicat. Dacă acestea au fost achiziționate de ceva timp există posibilitatea de a nu mai găsi același design și vom fi obligați să cumpărăm 4 jante chiar dacă doar una ar fi de schimbat.

Datorită materialelor ce se aruncă peste zăpadă sau mâzgă pentru a o îndepărta de pe carosabil, există riscul ca aceste substanțe să deterioreze suprafețele jantelor din aliaj.

Nu doar jantele au de suferit iarna. Anvelopele sunt supuse unui stres mecanic de două ori pe an pentru fiecare sezon. Dejantarea și jantarea acestora de două ori pe an afectează anvelopele, favorizând riscul de a nu mai etanșă corespunzător.

Dacă vrei să afli mai multe despre jantele din tablă și avantajul acestora pe timpul ierni dă click aici. Poți află și alte informații utile care te vor ajuta să circuli în siguranță în anotimpul rece!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele