vineri, aprilie 19, 2024
AcasăFără categorieAvantajele preluării unei mașini în leasing

Avantajele preluării unei mașini în leasing

O maşină sau o flotă de maşini noi te va ajuta să fii mai eficient şi să ai o productivitate mai bună indiferent de afacerea pe care o deţii. Preluarea unei maşini în leasing e o soluţie de compromis atunci când nu dispui de un buget suficient de mare ca să cumperi maşini pentru afacere şi nici nu vrei să te stresezi inutil cu tot ce implică deţinerea unei maşini.
Leasingul auto e calea cea mai simplă şi mai sigură pentru a avea mereu la dispoziţie cele mai noi şi mai bune maşini şi a putea să oferi experienţe excelente tuturor celor care le vor conduce. Dacă te-ai decis să apelezi la leasing trebuie să ştii că sunt două variante de leasing, cel financiar auto şi cel operaţional.

Leasing auto – ce este?

În locul unor credite bancare periculoase şi destul de costisitoare poţi alege varianta unui leasing auto pentru a avea o maşină la dispoziţie şi a te folosi de ea fără să cheltuieşti o avere la început, pentru achiziţie. Leasingul auto este produsul financiar care permite şoferilor să cumpere maşini sau să beneficieze de ele pentru o perioadă.
Când se termină contractul de leasing auto şoferul devine proprietar 100%. Alegi maşina pe care vrei să o conduci din oferta firmelor de leasing auto, precum un leasing operational pentru un Mercedes Benz, negociezi preţul, închei un contract de leasing auto şi maşina e în posesia ta, dar vei plăti rate pentru perioada aleasă, de la 12 la 84 de luni.
Se achită un avans, de la 10% la 60% din valoarea maşinii, există dobânzi ce vor trebui achitate dacă vrei să te poţi bucura de maşina ta luată în leasing. Cu leasingul auto testezi maşini, schimbi maşinile mai des fără să fii nevoit să le vinzi pe cele vechi şi să pierzi timp şi bani.
E important de reţinut că în cazul unui leasing auto maşina e tot proprietate a firmei de leasing până când achitaţi toată valoarea maşinii şi de abia la final se poate şi cumpăra. Se renunţă oricând la contract şi se înapoiază maşina, se aleg alte maşini noi oricând, nu e ca în cazul creditării când ai doar de pierdut dacă renunţi la credit.
Dacă îţi doreşti flexibilitate cât mai mare leasingul financiar e pentru tine şi te va ajuta să ai maşina dorită chiar şi când nu vrei să achiţi de la început întreaga sumă pentru plata ei.

Leasing operațional – ce este?

Altă variantă de leasing dacă îţi doreşti o maşină nouă şi nu ai toţi banii să o cumperi imediat este leasingul operaţional. Leasingul operaţional se va traduce în practică prin transferarea dreptului de utilizare al unei flote de la o companie doar dacă se achită rate lunare fixe ce acoperă toate costurile de funcţionare şi orice fel de servicii suplimentare – asigurări şi dobânzi, taxe, impozite, mentenanţă, reparaţii, costuri administrative. Riscurile revin firmei de leasing operaţional, tu doar conduci maşina şi ai grijă de ea.
Se externalizează parcul auto total sau parţial, se încheie contracte de închiriere sau de management de flote, perioadele de încheiere a contractelor variază, sunt cuprinse între 12 şi 57 de luni. Clienţii achită doar rate lunare fixe, practic TCO-ul maşinii. Dacă apar daune se acordă şi asistenţă 24/7, full service sau mobilitate pe parcursul imobilizării autoturismului în service, se va da o altă maşină, alte maşini.
Contractele în cazul unui leasing operaţional sunt ajustabile, se modifică oricând dimensiunea flotei, perioadele de închiriere, se returnează anticipat maşinile, reviziile se fac corect şi la timp, în ratele lunare se includ şi costuri financiare şi pachete complete de servicii de calitate.

Cum te poate ajuta Arval.ro?

Firma Arval are experienţă de peste 30 de ani oferă service operaţional full service pentru vehicule pentru IMM-uri, corporaţii mari internaţionale, soluţii personalizate. Arval.ro te poate ajuta să găseşti rapid maşina sau flota de maşini de care ai nevoie şi să o foloseşti imediat, oferind preţuri competitive pentru toate maşinile listate.
Arval oferă clienţilor consultanţă specializată, serviciile complete, variate, de la long term rental, leasing operaţional standard pentru perioade până la 57 luni, mod term rental, simplu şi flexibil, pentru perioade de 1-24 de luni, când sunt nevoi sezoniere, perioade de probă pentru angajaţi, situaţii de precontractare.
Se pot obţine uşor autoturisme şi autoutilitare pentru 2-5 ani, ratele lunare sunt fixe, la final de contract se returnează maşinile, toate serviciile sunt incluse de fiecare dată, se personalizează serviciile în funcţie de nevoile clienţilor. Preţurile serviciilor de leasing pe termen mediu încep de la 13.5 euro pe zi.
Mărcile de maşini la care veţi avea acces după ce începeţi colaborarea cu Arval sunt: Audi, BMW, Ford, Hyundai, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Toyota şi Volkswagen. Toate maşinile sunt noi, foarte bine întreţinute şi verificate periodic pentru că tu să te bucuri de cea mai bună experienţă la volan şi să oferi angajaţilor cele mai bune experienţe posibile fără cheltuieli foarte mari.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele