vineri, octombrie 7, 2022
AcasăActualAutospecială de Poliție avariată în cursul unei acțiuni de baraj rutier în...

Autospecială de Poliție avariată în cursul unei acțiuni de baraj rutier în Târgu Jiu

Marți, 13 septembrie 2002, seara pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, un șofer (din Târgu Jiu, în vârstă de 33 de ani) urmărit de către un echipaj de poliție din orașul Bumbești Jiu, pentru că refuzase să oprească la semnalul regulamentar al oamenilor legii, circulând pe drumurle publice fără a aveaa montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare și cu luminile stinse a provocat un accident intrând într-o autospecială a Poliției Târgu-Jiu care formase un baraj rutier.

Concret, polițiștii de la Bumbești Jiu au cerut sprijin celor de la Târgu Jiu, care au încercat să îl oprească, În urma accidentului, au rezultat avarierea autospecialei, precum și rănirea unui jandarm aflat în aceasta.

IJP Gorj a emis următorul comunicat:

Un echipaj de poliție din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu, aflat în urmărirea unui autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare, nu avea luminile aprinse și nu a oprit la semnalul polițiștilor, a solicitat sprijinul echipajelor de poliție din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu.

O autospecială de poliție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, condusă regulamentar de un agent de poliție, a încercat să oprească autoturismul în cauză, acesta din urmă intrând în coliziune cu autospeciala.

În urma impactului a rezultat rănirea unui jandarm, aflat în autospeciala de poliție, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, a rezultat avarierea autospecialei de poliție. Conducătorul auto care a provocat accidentul este un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Târgu-Jiu“.

Testați cu aparatul alcooltest, cei doi șoferi nu consumaseră alcool sau alte substanțe. Cercetările continuă fiindcă șoferul are deschis dosar penal. Astfel, în dreptul numelui său, va apărea un „mănunchi” de infracțiuni și contravenții: refuzul opririi la semnalul unui agent de circulație, circulație pe timp de noapte cu luminile stinse și fără plăcuțe de înmatriculare, accident soldat cu rănirea unui cadru MAI și avarierea unei autospeciale de Poliție, în timpul urmăririi sale de către Poliție.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente