joi, iunie 13, 2024
AcasăCasa si gradinaAutomatizari porti batante pentru locuintele moderne

Automatizari porti batante pentru locuintele moderne

Confortul locuintei nu se rezuma doar la canapeaua din living sau patul din dormitor, ci la totalitatea utilitatilor de care locuinta dumneavoastra dispune. O locuinta moderna este un spatiu in care foarte multe lucruri sunt automatizate, iar efortul dumneavoastra pentru diverse actiuni este minim. Spre exemplu, tehnologia a scos pe piata aspiratoarele care nu au nevoie de control permanent al omului. Ele trebuie puse la incarcat si pornite atunci cand se doreste aspirarea unei incaperi, iar din acel moment, stiu singure catre ce anume trebuie sa se indrepte.

In ceea ce priveste portile si gardul curtii dumneavoastra, lucrurile stau in aceeasi masura. In primul rand, acestea trebuie sa fie suficient de mari cat sa va asigure o intimitate sporita. Spatiul locuintei este unul sacru; acolo este familia dumneavoastra, este locul unde va intalniti sa petreceti timp care sa va detensioneze si relaxeze. Niciun ochi al curiosilor nu ar trebui sa fie aruncat in curtea dumneavoastra intr-o dupa amiaza de duminica pe care ati ales sa o petreceti pe pe iarba, in curte.

Portile care permit accesul masinii in curte sunt de asemenea un element care poate fi imbunatatit astfel incat sa va ofere un confort deplin. Spre exemplu, cu un kit de automatizari porti batante, scapati de deplasarile zilnice din masina la porti pentru a le deschide si invers. Sistemul poate fi actionat foarte rapid, fara a fi nevoie sa manevrati dumneavoastra portile, ci doar sa utilizati telecomanda.

Atunci cand va decideti sa achizitionati un astfel de sistem, va cresteti calitatea vietii prin confortul pe care vi-l oferiti. Trebuie sa aveti in vedere modelul de porti pe care il aveti la curte pentru a sti ce fel de sistem sa alegeti. Pentru portile glisante, cele care au deschiderea prin deplasare, impingere catre orizontale nu veti putea achizitionat un kit pentru porti batante pentru ca nu se va potrivit. O astfel de eroare va transforma sistemul intr-unul inutil si nefolositor si va trebui sa faceti o noua investitie in cazul in care nu il puteti returna.

2 aspecte pe care sa le ai in vedere cand alegi automatizari porti batante

Asa cum mentionam anterior, o achizitie inutila este o risipa de bani, dar si o achizitie a unui kit corect, dar slab din punct de vedere calitativ, poate fi clasat in acelasi mod. Iata doar trei aspecte de care sa tineti cont atunci cand faceti o alegere in materie de automatizari porti batante.

  1. Ciclul de lucru. Faceti o estimare anterioare pentru a analiza care este numarul de cicluri de inchidere-deschidere a portilor pe parcursul unei zile. In cazul in care este mai mic de 10, poti opta pentru o actionare de uz rezidential, mai exact un sistem cu ciclu de 35%.
  2. Conditiile climatice. Temperaturile prea ridicate sau prea scazute pot afecte multe dintre sistemele din afara locuintei chiar daca ele sunt special create pentru uz extern. Pot avea de suferit, nu neaparat sa se strice. Verificati daca exista compatibilitate intre conditiile climatice pe care le cunoasteti ca fiind predominante in regiunea dumneavoastra si kit-ul selectat.
poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele