joi, decembrie 7, 2023
AcasăComunicate de presaANAD organizează un workshop cu tema Educația Anti-Doping la Drobeta Turnu Severin

ANAD organizează un workshop cu tema Educația Anti-Doping la Drobeta Turnu Severin

Agenția Națională Anti-Doping (ANAD) organizează un workshop gratuit în perioada 24-26 martie, la Drobeta Turnu Severin, cu tema „Educația în Anti-Doping”, în scopul identificării instrumentelor și metodelor de lucru specifice destinate conturării inițiativelor legislative din domeniul sportiv.

          La acest eveniment, sunt invitați sportivii, personalul asistent al sportivilor, profesorii de educație fizică și sport, personalul medical ce activează în sport și ofițerii de control doping.

Printre temele abordate se află:

    • Standardul pe Educație

    • Abordarea educației anti-doping la nivel european și internațional

    • Instrumente și metode de educație pentru tinerii sportivi

    • Anti-dopingul în școli și în sportul de performanță

Înscrieri:

Înscrierea participanților la fiecare workshop se face prin e-mail către poca@anad.gov.ro până pe 7 martie. Toate detaliile organizatorice necesare, precum și sala de evenimente în care se va desfășura workshopul, vor fi trimise celor înscriși înainte de eveniment.

Despre:

Acest workshop face parte dintre cele 24 de evenimente regionale ce au menirea de a provoca specialiștii invitați să propună observații, completări la actele normative aflate în dezbatere și astfel de a oferi o altă perspectivă asupra implicațiilor aplicării lor.

Workshopul este susținut de Agenția Națională Anti-doping prin Proiectul „Ajustarea legislației relevante privind combaterea dopajului în sport”, Cod MySMIS 130073, Cod SIPOCA 740, proiect cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (Axa Prioritară 1 – Administrație publică și sistem judiciar eficiente) și de la bugetul de stat de care instituția beneficiază. Astfel, ANAD beneficiază, pe o perioadă de 48 de luni (03.12.2019 – 02.12.2023), de o finanțare nerambursabilă în valoare de 12,972,553.40 lei (din care 10.894.851,50 lei cofinanțare asigurată de Uniunea Europeană și 1.818.250,83 lei finanțare nerambursabilă din bugetul național). Obiectivul proiectului este îmbunătățirea planificării strategice, a managementului calității și performanței și sistematizarea fondului activ al legislației de referință, iar scopul acestuia este dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică ce optimizează procesele decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri.

Mai multe informații găsiți pe site-ul www.anad.gov.ro, secțiunea „Proiect POCA”.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Ultimele