miercuri, iulie 17, 2024
AcasăCasa si gradinaAm încercat un fotoliu de masaj Masatto! Viața se schimbă cu fiecare...

Am încercat un fotoliu de masaj Masatto! Viața se schimbă cu fiecare masaj încercat

Știi prea puține despre relaxare, despre cum este să fii tu într-o versiune a ta la cote maxime de disponibilitate, răbdare și interes până când…nu încercați terapia masajelor.  Încercați Masatto și veți putea spune cu mai multă asumare că sunteți dependenți de bine. Masajele într-o formă complexă, cu tehnici combinate pot fi acum disponibile la o simplă apăsare de buton, stând într-un fotoliu confortabil. Această experiență poartă denumirea Masatto și lansează provocarea de a încerca, pe cont propriu, această delectare.

Am încercat Masatto – testarea este gratuită în showroom-ul lor

Oricine își dorește să înțeleagă cum funcționează mecanismele acestea complexe ale unui fotoliu de masaj Masatto poate încerca testarea gratuită. Mai întâi de toate în showroom, dând târcoale unui fotoliu ce anunță cu surle și trâmbițe că poate reda starea de bine generală. Cei de la Masatto au locații de acest gen în țară și două în capitală, dintre care unul de tip premium location. Se numește Casa Masatto și are menirea să creeze o experiență completă celor care le trec pragul.

Pentru testarea gratuită aveți nevoie de o programare în prealabil și nimic mai mult de atât, căci un consilier vă ghidează și vă ajută să descoperiți toate funcțiile fotoliului de masaj dorit.

O altă variantă este cea de a cere livrarea acasă. O perioadă de 30 de zile o aveți la dispoziție pentru a testa, gratuit, fotoliul ales. Vine livrat acasă, pus în funcțiune și cu explicații la pachet, minim instructaj pentru a ști cum să îl folosiți.

Rezultatul?

Masajele sunt realmente pansament pe rană. Dacă uneori oboseala își spune cuvântul și nu aveți acel mood potrivit pentru a savura anumite momente, ei bine când vine vorba de masaje totul este distinct. Oricât de mare ar fi durerea de spate, oricât de apatic ați fi, după o sesiune de masaj în fotoliul Masatto vă simțiți mai bine ca oricând.

Relaxați, mai ușurați, la propriu. Când nu sunt dureri, când mușchii sunt relaxați, cu motivarea potrivită simți că poți să muți munții din loc.

Mai open minded sau cel puțin simțiți că gândiți mai limpede, că aveți o viziune mai bună asupra tot ce vă înconjoară.

Mai axați pe tine. Vă dați seama că trebuie să fiți bine, pentru ca ulterior să aveți acțiune și atitudine asupra lucrurilor. Ajutați-vă pe voi pentru că mai apoi să îi ajutați pe ceilalți.

Când vă hotărâți să încercați Masatto o programare la showroom este primul pas de făcut.

Contact:

București

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Str. Costin Nenițescu, Nr. 14

contact@masatto.ro

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele